• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Skandalozan potez Argentinke u UFC! "Udavila" protivnicu, pa joj okrenula zadnjicu - pogledajte

Autor Dragan Šutvić

Već danima cijeli MMA svijet priča o Ailin Perez, budućoj svjetskoj zvijezdi ovog sporta.

 MMA Ailin Perez Izvor: X/CSTodayNews/printscreen

Argentinska MMA borkinja Ailin Perez pobijedila je Ruskinju Dariju Železnjakovu u meču koji je održan iako je kontroverzna Južnoamerikanka "pala" na vagi pred ovaj okršaj. Tada su u javnost stigli šokantni snimci na kojima se ona jedva kreće i teško stoji na nogama, ali čak ni radikalno skidanje kilograma kojem je pribjegla nije bilo dovoljno da se nađe u kategoriji u kojoj je trebalo da se bori. Zbog toga će joj biti oduzet dio honorara, ali ne i pobjeda nad Ruskinjom koju je "udavila".

Sve se dogodilo već u prvoj rundi, gdje je iskusnija Ailin Perez iskoristila svoje prednosti. Uspjela je borbu da prenese na tlo, zatim da zauzme veoma dobar položaj i namjesti se iznad protivnice, kojoj je "trijanglom" napravila ogromnu štetu. Železnjakova je morala da tapše, pa je sudija u oktagonu prekinuo ovaj meč i proglasio Argentinku za pobjednicu.

Tu je tek počeo spektakl - Ailin Perez je odlučila da na sebi svojstven način proslavi pobjedu. Zaplesala je u oktagonu, tverkovala je pred milionskom publikom, a miješala je guzom baš ispred lica svoje protivnice. I time se pohvalila na društvenim mrežama. "Prvo sam Ruskinji odradila Habiba, a zatim joj tverkovala u lice", napisala je Ailin, podsjećajući da je svojevremeno i Nurmagomedov bio majstor za poluge i borbe u parteru. Pogledajte kraj meča Perez i Zeležnjakove:

Inače, Ailin Perez je jedna od najizazovnijih MMA takmičarki na svijetu. Pored veoma uspješne karijere koju gradi u UFC, ona ima i nalog na sajtu za odrasle preko kojeg prodaje svoje obnažene fotografije i provokativne video snimke. To je u prethodnom periodu nailazilo na osude, čak su je fanovi prozivali da zbog svog deteta prekine sa tim "hobijem", ali Perez nije odustala od svog karakterističnog ponašanja.

Možda će vas zanimati

Tagovi

MMA

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC