• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Marković prezadovljan nastupom u Slovačkoj.

Trener Borac m:tela Dragan Marković blistao od sreće poslije pobjede u Prešovu.

 Marković prezadovljan nastupom u Slovačkoj. Izvor: MONDO

Rukometaši Borac m:tela savladali su Tatran u Prešovu 35:31 u zaostalom meču 11. kola SEHA lige. Trener Borac m:tela Dragan Marković poslije meča je bio itekako zadovoljan.

"Čestitam igračima na sjajnoj partiji i vrijednim bodovima protiv jednog od favorita lige. Nije mala stvar pobijediti Tatran i to na njegovom parketu. Neki su možda i sumnjali u nas, mi nismo, i sada sam veoma srećan što smo svima pokazali koliko vrijedimo. Ovaj tim ima kvalitet, u Prešovu je od starta odigrao muški, nije dopustio protivniku da nametne svoju igru i zasluženo je trijumfovao. Vjerovali smo u svoj rad i znali smo da će se on kad tad isplatiti", rekao je tzrener Borac m:tela Dragan Marković.
Prema njegovim riječima, "crveno-plavi" nisu imali sreće na gostovanjima u Sarajevu i Cetinju, baš kao ni protiv Neksea u "Boriku", ali ovog puta nisu dozvolili da im bodovi izmaknu.
" Bojan Ljubišić je bio sjajan na golu, Stanko Sabljić i Ivan Karačić su iskoristili sve šanse u napadu, dok je Branislav Obradović pružio možda i najbolju partiju nakon povratka. Cijela ekipa je odigrala odlično, ali ovo je samo jedna utakmica i zato ne sijemo da poletimo. Već se okrećemo novom ispitu protiv Metaloplastike u Šapcu. Biće to emocionalan duel bivših evropskih šampiona u kojem želimo da pružimo još jedno kvalitetno izdanje " završio  je Marković.

Borac m:tel će posljednji meč ove sezone odigrati 22. decembra u Šapcu protiv Metaloplastike. (MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC