• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Marković: Šlag na torti uspješne godine

Rukometaši Borca m:tel večeras u Šapcu igraju zaostali meč devetog kola SEHA lige protiv Metaloplastike. Banjalučani puni optimizma.

 Marković: Šlag na torti uspješne godine Izvor: MONDO

Meč sa Metaloplastikom spustiće zavjseu na uspješnu 2011. godinu u kojoj su osvojili Kup BiH, odbranili vicešampionsku titulu i pehar na Banja Luka Kupu.

Banjalučanisu puni optimizma nakon serije dobrih rezultata i igara. Poslije dobre igre u Skopju, Borac je savladao Tatran u Prešovu, a ne treba zaboraviti ni odličnu partiju u revanšu trećeg kola Kupa pobjednika kupova protiv Aragona, u kojem je četa Dragana Markovića sa devet golova razlike deklasirala Špance i došla na korak od senzacije.

“Metaloplastika je pokazala da je veliki klub koji igra moderan rukomet. I mi i oni smo prijatno iznenadili u dosadašnjem dijelu sezone, parirali smo favorizovanim rivalima, a neke smo čak i pobjeđivali. Bez sumnje, biće to teška utakmica, puna emocija i sjećanja na slavne dane, a naš novi trijumf bio bi šlag na torti uspješne, fantastične godine” rekao je trener Borca Dragan Marković.

On je izrazio nadu da će se ekipa prikazati u lijepom svjetlu, kao i da će utakmica zadovoljiti ukuse rukometnih zaljubljenika, pošto će na parketu koplja ukrstiti nekadašnji prvaci Starog kontinenta.

“Spremni smo, kompletni, puni optimizma da možemo zadržati visok nivo forme. U posljednje vrijeme igramo dobro, odlučni smo da ponovimo kvalitetno izdanje i dođemo do cilja. U svakom meču to je pobjeda”, zaključio je Marka.

Utakmica Metaloplastika - Borac m:tel igra se večeras sa početkom u 20.15 časova. Direktan prenos možete pratiti na prvom kanalu TV Arene sport1
(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC