• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jelena i Ana "renovirale" svoje timove

Najbolje srpske teniserke uoči početka nove sezone angažovale nove stručnjake u svojim štabovima.

 Jelena i Ana "renovirale" svoje timove Izvor: MONDO

Jelena Janković je odlučila da u 2012. napravi velike promjene. Trenira naporno i to u društvu potpuno novih saradnika u Las Vegasu.

Poslije razlaza sa Rikardm Sančezom, koji je prešao u tabor Karoline Voznijacki, angažovala je Nijemca Henera Nehlesa. Sa njim je postigla dogovor o saradnji na australijskog turneji na startu sezone, a nakon toga sve će zavisiti od rezultata. Riječ je o 32-godišnjem bivšem teniseru, koji je radio sa ženskim timom ekipe Univerziteta Nevada u Las Vegasu.

Za kondicionog trenera izabrala je Korija Gudvina. Iskusni stručnjak ime je stekao radeći sa NBA i bejzbol igračima, dok je posljednjih godina na mjestu direktora odjeljenja za atletiku u Las Vegasu.

Džej Džej je prekinula saradnju sa renomiranom svjetskom agencijom IMG i njen novi menadžer biće Linda Long, koja je radila za Najk i Pumu. Konačno, njoj je istekao i ugovor sa kineskom kompanijom Anta, pa je i dalje nepoznato u opremi čijeg proizvođača će započeti novu sezonu.

I Ana Ivanović promijenila je saradnike. Odlučila je da o njenoj kondiciji brine fizio njenog dečka, golfera Adama Skota, Tina Majo.

Majo, koja ima bogato iskustva saradnje sa sportistima, prije svega golf igračima, honorarno radi kao konsultant na Viktorija univerzitetu za sport u Melburnu. Ona tvrdi da ima poseban set vježbi koji pomaže sportistima da isprave loše navike nastale zbog nepravilnog držanja, ali i vraćanje u fit formu poslije povreda.

Navodno, Majo ima potpuno različit ideju i metod rada od bivšeg Aninon trenera Skota Bernsa. Naime, ona smatra da su joj, shodno njenoj građi, potrebne drugačije vježbe od onih koje je do sada praktikovala. Navodno prvi rezultati rada sa Australijankom su pozitivni i Ivanovićeva smatra da su problemi sa stomačnim mišićem i ramenom, koje je imala tokom 2011. davna prošlost.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC