• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VATERPOLO: Šampioni velikog srca

Vaterpolo reprezentacija Srbije uključila se u humanitarnu akciju "Bitka za bebe".

 VATERPOLO: Šampioni velikog srca Izvor: MONDO

Opšte poznata stvar je da u današnjem sportu, u uslovima krize, nema mnogo novaca. Najmanje ga je, na žalost, u pojedinim sportovima koji su nam donijeli najviše radosti, koji su najtrofejniji.

Jedan od njih je vaterpolo. Ali, momci koji su nam godinama unazad donosili toliko medalja, iako ne mogu da naprave tako unosne ugovore kao, recimo, fudbaleri, imaju ogromno srce.

Da je to tako svjedoči i ova vijest. Vasterpolo reprezentacija Srbije priključila se humanitarnoj akciji "Bitka za bebe" u cilju nabavke inkubatora za bolnice u zemlji.

Vaterpolo reprezentativci su se uključili doniranjem sredstava za kupovinu jednog inkubatora sa najsavremenijim karakteristikama.

Osim tih donacija, i revijalna utakmica, koja će biti odigrana u subotu na bazenu SRC "Milan Gale Muškatirović" između selekcije Srbije i ekipe Fakulteta organizacionih nauka biće u tom znaku, u znaku "Bitke za bebe".

Reprezentativci Vanja Udovičić, Filip Filipović, Andrija Prlainović i Marko Avramović su redovni studenti FON i oni će na ovoj utakmici igrati za vaterpolo ekipu FON-a.

Pored reprezentativaca, članovi vaterpolo ekipe FON-a su i braća Miloš i Mihajlo Korolija kao i nekolicina mladih igrača koji igraju u prvoligaškim ekipama.

"Želja je da se ovom utakmicom promoviše neraskidiva veza između obrazovanja i sporta i da time pokažemo da vrhunski vaterpolisti mogu biti i uspješni studenti i kao takvi biti najbolji primjer mlađim generacijama", saopštio je Vaterpolo savez Srbije.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC