• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vujović: Srbija može do medalje

Legendarni rukometaš Veselin Vujović smatra da Srbija na predstojećem Evropskom prvenstvu čiji je domaćin može do medalje.

 Vujović: Srbija može do medalje Izvor: MONDO

Legendarni rukometaš šabačke Metaloplastike i reprezentacije Jugoslavije Veselin Vujović vjeruje da reprezentacija Srbije na predstojećem Evropskom prvenstvo može do medalje.

" Ne smije da se stvara euforija. Igrači moraju da ostanu mirni i koncentrisani na igru, treba da im se pruži podrška. Plašim se da ih ne "pojede" teško breme domaćeg terena i velikih očekivanja javnosti, ali se nadam da će se znalački izboriti sa svim i konačno pokazati koliko mogu i znaju", rekao je Vujović za "Glas Srpske".

Vujović smatra da Srbija ima individualni kvalitet, ali to nije dovoljno.

"To i jeste najveći problem. Naši najbolji igrači igraju u vrhunskim evropskim klubovima, čak su i lideri u njima, ali ni ja ne mogu da ponudim odgovor zašto reprezentacija ne igra bolje. I kada sam bio selektor bila je slična situacija. Nije tačno da igrači nisu patriote, da ne igraju srcem za svoju zemlju, ali svaki put nešto nedostaje. Nadam se da će selektor Veselin Vuković i igrači prevladati tu situaciju i želim im svu sreću na predstojećem prvenstvu", kaže Vujović, koji je poznat po vrlo temperamentnom vođenju utakmica, za šta je često bio na udaru Disciplinske komisije?

"Jednostavno sam takav. Ukoliko smatram da je moja ekipa oštećena ili da je nanijeta neka nepravda, ne mogu da prećutim. Takav sam bio i kao igrač i to je nešto što se neće promijeniti do kraja života. Svjestan sam da ponekad prenaglim, ali tada već bude kasno. Na kraju krajeva, tim postupcima mogu da naštetim samo sebi, tako da sam i plaćam cijenu svoje naravi", završio je Vujović, koji trenutno radi u skopskom Vardaru. (MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC