• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FED KUP: Šteta, opet moramo u goste!

Srpske teniserke obećavaju da će u finalu protiv Češke dati sve od sebe da ponove uspjeh tenisera iz 2010. godine.

 FED KUP: Šteta, opet moramo u goste! Izvor: MONDO

Meč za trofej Fed kupa između Češke i Srbije biće odigran tek u novembru, ali je već sada poznato da će naša reprezentacija i tada gostovati, kao u polufinalu protiv Rusije u Moskvi.

Novak Đoković i drugovi stigli su do najvećeg ekipnog trofeja uz podršku publike u Beogradskoj areni, dok teniserke neće moći da računaju na tu vrstu prednosti.

Šta je tu je...

"Igraćemo u Pragu", konstatovala je Jelena Janković, pošto se "slegla prašina" poslije njene pobjede nad Svetlanom Kuznjecovom za nedostižnih 3:1.

(konačan rezultat, inače, glasi 3:2, pošto su Pavljučenkova i Vesnina bile bolje od Bojane Jovanovski i Aleksandre Krunić u nevažnoj partiji dublova - 6:4, 6:0).

"Da smo mi domaćini, bilo bi još bolje, ali u svakom slučaju će to biti istorijski momenat. Češka je izuzetno težak protivnik, ali ja vjerujem u naš tim i kvalitet naših igračica. Samo da nas bog sačuva od povreda i da budemo u formi. Naravno da možemo opet da obradujemo naš narod", dodala je Jelena.

Ana Ivanović dugo nije na direktan način doprinijela uspjehu Fed kup tima, pa joj je trijumf u Moskvi zato veoma značajan.

"Presrećna sam. Svi smo ovo dugo sanjali, a puno nam znači što smo do pobjede stigli vrlo ubjedljivo. Na korak smo od ostvarenja velikog sna i vjerujem da imamo dobre izglede", rekla je Ivanovićeva.

"Neće biti lako sa Čehinjama, jer imaju jako dobar i uigran tim, ali nismo ni mi u finalu bez razloga. Vjerujem da će biti vrlo interesantan meč, međutim, do tada ima još mnogo vremena".



Jelena je iskoristila priliku da čestita Ani, koja je u nedelju protiv Pavljučenkove osvojila poen za 2:1.

"Svaka čast Ani. Bilo je jako bitno da ona pobijedi i da povedemo. Onda sam i ja izašla sa velikom željom i motivacijom da protiv Kuznjecove riješim meč. Igrala sam punom parom, prikazala tenis na visokom nivou i uspjela sam uz podršku sa tribina, od selektora Dejana Vraneša, mojih trenera i svih ostalih".

Džej Džej podsjetila je da teniserke idu "stopama naših reprezentativaca u Dejvis kupu".

"Sada su djevojke u finalu i borićemo se za trofej. Stvarno je poseban osjećaj igrati za svoju zemlju, donijeti ovakve pobjede i osjetiti tu radost i veselje. Kada sam osvojila posljednji poen, naježila sam se... Ne mogu to da opišem, skroz je drugačiji osjećaj igrati za sebe na turnirima i igrati Fed kup".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC