• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak: Nisam postojao na terenu

Novak Đoković rekao je poslije poraza od Rafaela Nadala da je zbog smrtnog slučaja u porodici prethodnih dana ostao "bez emotivne energije".

 Novak: Nisam postojao na terenu Izvor: MONDO

Najbolji svjetski teniser pamtiće ovogodišnji nastup na turniru u Monte Karlu po lošoj vijesti koju je dobio uoči meča osmine finala sa Dolgopolovim, čiji su ga efekti pratili do samog kraja.

Odlučio je da nastavi da igra, krajnjim naporom pobjeđivao je igrače od kojih je mnogo bolji, ali za asa kakav je Rafael Nadal, nije imao dovoljno "goriva" u mentalnom rezervoaru - izgubio je rezultatom 3:6, 1:6.

"Ne želim da oduzmem Rafi ni djelić zasluga za osvajanje trofeja. Bio je bolji. Ali činjenica je da u meni poslije nekoliko teških dana nije ostalo nimalo emotivne energije", počeo je Đoković izlaganje na konferenciji za novinare.

"Nikada se nisam našao u ovakvoj situaciji i zato sam zadovoljan što sam u datim okolnostima stigao do finala. Danas je Rafa odigrao koliko je bilo potrebno za pobedu, jer ja se praktično nisam ni pojavio na terenu".

Novakov deda sahranjen je u subotu, dok je on igrao polufinale protiv Tomaša Berdiha. Iako još nije napravio detaljan plan, sigurno je da će ovih dana doputovati u Beograd.

"Nisam bio na sahrani, tako da moram što prije da odem na grob".

Upitan da prokomentariše Nadalovih osam uzastopnih trijumfa u Monte Karlu, odgovorio je riječima: "Fantastično, impresivno!"

"Način na koji on tretira ovaj sport je pravi primjer kako bi jedan šampion trebalo da se ponaša. Mogu samo lijepe stvari da kažem o njemu. Dolazi ovde svake godine i tretira turnir kao da je došao prvi put".

Dok će Nadal iduće nedelje braniti titulu na turniru u Barseloni, Đoković će uzeti mali predah, tokom kojeg mora da odluči da li će prvih dana maja nastupiti na Serbia openu.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC