• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VATERPOLO: Partizan favorit i bez Sora

Vaterpolisti Partizana i Crvene zvezde VET spremno dočekuju finale plej-ofa. Crno-bijeli oslabljenji neigranjem prvog golmana.

 VATERPOLO: Partizan favorit i bez Sora  Izvor: MONDO

"Nije to isti derbi kao devedesetih, iako Zvezda posljednjih godina 'raste'", rekao je centar Partizana Miloš Korolija i na najkraći i najprecizniji način najavio finalni okršaj za titulu prvaka Srbije crno-bijelih i crveno-bijelih vaterpolista.

Crno-bijeli su apsolutni favoriti za osvajanje novog naslova šampiona, kao i prethodnih godina.

U polufinalu nisu imali mnogo problema sa Banjicom, osim zdravstvenih (Slobodan Soro slomio prst), pa su sa interesovanjem pratili uzbudljivu borbu narednog rivala i Vojvodine.

"Polufinale je zaista bilo formalnost, pogotovo što smo igrali protiv našeg drugog tima. Sa Zvezdom smo ove sezone igrali četiri puta, jednom je bilo neizvjesnije. Pored ta četiri duela imali smo i više trening utakmica, tako da neće biti iznenađenja među nama. I dalje se mi pitamo za sve. Rezultat najviše zavisi od toga kako uđemo u utakmicu", rekao je trener Partizana Uroš Stevanović.

Za razliku od njegove ekipe, izabranici Dejana Savića dobro su se pomučili u borbi za finale protiv Vojvodine. Plasman su obezbijedili u majstorici.

"Odradili smo veliki posao samim ulaskom u finale, tako da više od naših ambicija sa početka sezone. Igramo drugo finale i Paritzan je izuzetan favorit, a mi ćemo gledati da pružimo naš maksimum i da velikim zalaganjem napravimo dostojno finale. Rasterećeni smo, imamo veliku želju, Partizan je izuzetni favorit", rekao je trener tima sa Dorćola.



Vaterpolisti dva tima dobro poznaju jedni druge. Veliki broj utakmica i zajedničkih trening-mečeva otkrio je sve tajne među njima.

Miloš Korolija svjestan je velikih očekivanja navijača.

"Svjesni smo da će nam neće biti lako, iako se od nas očekuje da pobijedimo. Nadamo se da će tako i biti", rekao je Miloš Korolija, a njegov saigrač Stefan Mitrović dodao da očekuje težak meč.

"Očekujem borbu, ali sam siguran da uz koncentraciju, prije svega u odbrani, ne bi trebalo da imamo većih problema", podvukao je on.

Za razliku od svog trenera, kapiten Crvene zvezde ne želi da se zadovoljava pukim učešćem u finalu.

"Partizan je apsolutni favorit. Mi smo dokazali da smo nepredvidiva ekipa. Ne idemo da izgubimo, već da damo sve od sebe da osvojimo titulu. Ne predajemo se, u sportu ne pobjeđuje uvijek bolji... Prije 19 godina situacija je bila potpuno drugačija - Zvezda je imala dominantniju ekipu i osvajala titule. Borićemo se koliko god možemo i probaćemo da iskoristimo svaku njihovu grešku", hrabro je poručio Vasović i uz osmeh poručio:

"Bio bih zadovoljan i sa pobjedom na penale u trećoj utakmici".

Prvi meč finalne serije zakazan je za srijedu u 20.30 časova, na Banjici.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC