• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac m:tel: Čelik liječi rane iz Goražda

Uzdrmani Banjalučani u srijedu dočekuju Čelik u prvom kolu Lige za šampiona Bosne i Hercegovine u rukometu.

 Borac m:tel: Čelik liječi rane iz Goražda Izvor: MONDO

Borac m:tel je neočekivano predao trofej Kupa BiH ekipi Goražda, što je svakako bio šok za sve ljubitelje crveno-plavih rukometaša.

No vremena za tugovanje nema, jer već u srijedu počinje važnija bitka za izabranike Dragana Markovića - trka za titulom prvaka odnosno plasman u kvalifikacije Lige šampiona Evrope.

Ipak, u utorak je konferencija za novinare u banjalučkoj Gospodskoj ulici morala da počne kratkim osvrtom na finale protiv Goražda.

"Teško nam je pao poraz, posebno jer je došao poslije briljantne igre u polufinalu gdje smo deklasirali Izviđač, na papiru snažnijeg protivnika od Goražda. Ali, nećemo da kukamo, moramo se okrenuti prvenstvu", rekao je Marković.

Prema njegovim riječima, ništa se porazom nije promijenilo jer ambicija Banjalučana u Ligi za šampiona BiH ostaje ista - titula.



"Očekuje nas jako težak raspored, Mario Blažević se oporavio od povrede šake, ali imamo ozbiljnih problema s povredom Panića. Bez obzira na sve pokazaćemo potpuno drugo lice u srijedu od onog iz Goražda".

Marković izuzetno poštuje narednog protivnika.

"Čelik nije tim za potcijeniti, vrlo su iskusna ekipa koja igra odličan rukomet za naše prilike. Uprkos svemu, očekujem pobjedu i dobar start, a onda idemo na revanš u Goražde u okviru drugog kola", podvukao je trener Borca m:tel.

Golman Banjalučana Mario Blažević takođe je priznao da je svima u klubu teško pao poraz u finalu Kupa BiH.

"Izgubili smo jedan trofej, a sada moramo da opravdamo epitet favorita u prvenstvu. Čelik je iskusan, ali moramo pronaći snagu da se izdignemo poslije ovog poraza i pobijedom zaliječimo rane".

Pivot Đorđe Ćelić vjeruje da će Borac m:tel upisati trijumf protiv Zeničana.

"Žao nam je zbog Kupa BiH, ali okrećemo se prvenstvu. Ne bi trebalo da bude problema s Čelikom bez obzira na njihov dobar i kompaktan tim. Vjerujem da ćemo uz maksimalnu ozbiljnost od prvog minuta upisati pobjedu", naglasio je Ćelić.

U ostalim utakmicama prvog kola, dobojska Sloga gostuje u Ljubuškom ekipi Izviđača, dok će pobjednik Kupa BiH - Goražde gostovati sarajevskoj Bosni.

Prvo kolo (25.april)

Izviđač - Sloga
Bosna - Goražde
Borac m:tel - Čelik

(MONDO, foto: RK Borac m:tel, Borac-sport)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC