• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONTE KARLO: Đoković lako do Nadala!

Najbolji teniser na svijetu lako pobijedio Fabija Fonjinija u polufinalu Mastersa u Monte Karlu - 6:2, 6:1. Za titulu protiv Nadala.

  MONTE KARLO: Đoković lako do Nadala!  Izvor: MONDO

Rafael Nadal dobro je vidio u kakvoj formi će mu se Novak Đoković suprotstaviti u devetom uzastopnom finalu Mastersa u Monte Karlu.

Najbolji teniser na svijetu pobijedio je Fabija Fonjinija za 51 minut!

Novak je u subotu potvrdio ono što je u petak nagovijestio - povreda je iza njega i potpuno je spreman da pruži svoj maksimum!

Bez problema je u petom međusobnom duelu pobijedio 32. tenisera svijeta. Od najvećeg iznenađenja turnira načinio je prosjiječnog sparing partnera, koji ni u jednom momentu nije bio u stanju da mu bude konkurentan.

Đoković je i u prvom i u drugom setu trijumfovao furiozno, osvajavši već na početku gemove na servis protivnika. Na početku oba sticao je prednost 3:0 i potom dopustio protivniku da osvoji utešne gemove. Ne i da mu zapreti.

Krećući se lako i brzo, pažljivo birajući udarce i pogađajući čak i teške voleje, Srbin je najavio veliku borbu sa oporavljenim Rafaelom Nadalom u nedeljnom finalu, na najsporijoj podlozi.

Njih dvojica do sada su se dva puta susretali u meču za trofej turnira iz Masters serije 1.000 u Monaku. Španac je pobeđivao, kao i u svakom u prethodnih osam godina.

Da li je vrijeme da Đoković osvoji jedan od dva turnira iz "Serije 1.000" na kojima još nije podizao pehar (drugi je Sinsinati)?

(MONDO, foto: Beta/AP/Lionel Cironneau)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC