• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vraneš: Šteta zbog Bojane, ali imamo šansu

Selektor srpskog Fed kup tima žali što Jovanovski u drugoj singl partiji nije uspjela da iznenadi Nemicu Kerber, trenutno šestu teniserku svijeta.

  Vraneš: Šteta zbog Bojane, ali imamo šansu  Izvor: MONDO

Njemačka i Srbija ući će izjednačene u drugi dan plej-of meča za opstanak u Svjetskoj A grupi.

Ana Ivanović donijela je vođstvo od 1:0, savladavši Monu Bartel prvi put u karijeri, ali Bojana Jovanovski potom nije izvukla ništa iz duela sa Angelik Kerber, iako je pritisak u potpunosti bio na strani domaće igračice.

"Prije Bojaninog meča nisam bio optimista, jer znamo i kako je Kerber rangirana i kakva je igračica. Sada, nažalost, moram da konstatujem da je Bojana većim dijelom meča bila bolja i da je propustila neke lijepe šanse", rekao je selektor Dejan Vraneš.

On je dodao da bi za Bojanine greške trebalo imati razumijevanja, jer je ona dugo bila povrijeđena i bez mečeva, pogotovo na šljaci.

To je potvrdila i ona.

"Mogla sam mnogo bolje, ali mislim da je na moju igru dosta uticalo odsustvo sa terena zbog povrede. Još se vraćam u ritam, nisam u punom treningu i ovo mi je bio prvi meč na šljaci", izjavila je Jovanovski.

"Igrala sam sa dosta oscilacija, napravila dosta duplih grešaka, neke kratke lopte poslala tamo gdje nije trebalo i sve to me je, naravno, koštalo. Probaću da ispravim greške u nedjelju", okrenula se Bojana susretu sa Monom Bartel.

Ivanovićeva je na "premijeri" pobijedila Bartel, sa kojom je do subote imala međusobni skor 0:2. To će joj podići samopouzdanje na još viši nivo, pred možda i prelomnu partiju protiv Angelik Kerber.

"Odličan meč Ane! Ionako veliki pritisak prvog duela, bio je još veći zbog njenog negativnog skora sa Monom Bartel. Sa zadovoljstvom mogu da kažem da je Ana poslije pada u drugom setu uspjela da izdrži i dobije treći set. Njena pobjeda nam puno znači", prokomentarisao je Vraneš.

Treća partija meča za opstanak, Ivanović - Kerber, zakazana je za nedjelju već u 11 časova.

"Imamo šansu da pobijedimo i opstanemo u Svjetskoj grupi, pod uslovom da izvučemo pouke iz grešaka koje su pravljene prvog dana", završio je selektor Srbije.

(MONDO, foto: TSS)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC