• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RUKOMET: Zvezda se spasila!

Sportsko društvo Crvena zvezda pomoglo rukometnoj sekciji tako što je sve finansijske obaveze preuzelo na sebe.

 RUKOMET: Zvezda se spasila! Izvor: MONDO

Sportsko društvo Crvena zvezda biće garant duga svoje rukometne sekcije, tako da će crveno-bijeli imati finansijska sredstva da plate licencu za takmičenje u Superligi, prenosi "Sportski žurnal".

Direktor i trener crveno-bijelih Nenad Peruničić u izjavi listu "Sport" u ponedjeljak je rekao da klubu treba 90.000 evra da bi opstao.

On je najavio hitan sastanak Upravnog odbora Sportskog društva Crvena zvezda, koji se i dogodio i na kojem je donijeta odluka da se preuzmu finansijske obaveze rukometne sekcije.

"Pomoći ćemo Rukometnom klubu da se licencira tako što ćemo ga podržati finansijski. Sve obaveze koje MRK ima na današnji dan preuzelo je Sportsko društvo. Riješićemo dug, a u kom roku, to ćemo se dogovoriti sa Rukometnim savezom Srbije", rekao je "Žurnalu" generalni sekretar Sportskog društva Ivan Todorov.

Da se "nazire svjetlo na kraju tunela" nagovijestio je i predsjednik Upravnog odbora SD Crvena zvezda Aleksandar Boričić:

"Radi se na iznalaženju rješenja. Optimisti smo. Radna grupa je na putu da prevaziđe osnovni problem, da klub dobije licencu i da nastavi sa svim aktivnostima. Pokušaćemo sve da završimo u najkraćem roku. Mi ćemo biti garant duga, a klub će i dalje ostati spona sa igračima kojima se duguje novac".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC