• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ODBOJKA: Terzić odredio tim za odbranu zlata

Selektor najboljih odbojkašica Srbije izabrao je 14 djevojaka koje će nositi dres s nacionalnim grbom na predstojećem Evropskom prvenstvu.

 ODBOJKA: Terzić odredio tim za odbranu zlata Izvor: MONDO

Aktuelne šampionke Evrope, odbojkašice Srbije u srijedu putuju u Njemačku gdje će u D grupi, protiv selekcija Poljske, Bugarske i Češke, otvoriti borbe za odbranu zlatnog odličja osvojenog na EP u Beogradu, prije dvije godine.

Selektor Zoran Terzić objavio je spisak sa imenima 14 djevojaka koje će predstavljati Srbiju na 28. Šampionatu Starog kontinenta.

Na spisku se nalaze: Maja Ognjenović i Bojana Živković (dizači), Jovana Brakočević i Ana Bjelica (korektori), Suzana Ćebić i Jasna Majstrović (libera), Nataša Krsmanović, Milena Rašić i Stefana Veljković (srednji blokeri), te Jelena Nikolić, Brižitka Molnar, Brankica Mihajlović, Tijana Malešević i Sanja Malagurski (primači).

Terzić put Njemačke praktično vodi isti tim koji je prije nekoliko dana osvojio bronzanu medalju na Svjetskom Gran priju. U odnosu na tim koji je u Saporou osvojio odličje u Njemačkoj neće biti talentovanog srednjeg blokera Nađe Ninković.

Srbija će mečeve u D grupi na EP igrati u gradu Šverinu. Prvu utakmicu najbolje srpske odbojkašice igraće protiv Bugarske u petak, od 17 časova, u subotu, u istom terminu rival će biti Češka. U trećem kolu, u nedjelju, od 18 časova na programu je meč protiv Poljske. Svi mečevi biće direktno prenošeni na RTS.

U A grupi u Haleu igraće Njemačka, Turska, Španija i Holandija. U B grupi, u Cirihu, igraće Švajcarska, Italija, Belgija i Francuska. U C grupi, u Drezdenu, igraće Rusija, Azerbejdžan, Hrvatska i Belorusija.

Evropsko prvenstvo na programu je od 6. do 14. septembra, zajedno ga organizuju Švajcarska i Njemačka

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC