• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NFL ekskluzivno na Areni sport!

Sezona američkog fudbala počinje 5. septembra uz prenos na Areni sport 1. Prvi meč se igra u Denveru u 02.30h na stadionu Sports Autoriti Fild.

 NFL ekskluzivno na Areni sport! Izvor: MONDO

U ovom delu Evrope, Arena Sport ima ekskluzivna prava na sve NFL spektakle, a tokom zime startuje i play off takmičenje. Iz ove televizije najavljuju da će tada krenuti i sa emitoavnjem specijalizovane emisije NFL Arena posvećenoj ovom takmičenju, Super Bolu i Pro Bolu. Voditelji i komentatori NFL-a biće Miloš Šakan i Igor Tadić.

"Prvi put se Super Bol XLVIII igra u Njujorku 2. februara, na Met Lajf stadionu. To će biti prvi Super Bol koji će se igrati na otvorenom, na vještačkoj podlozi, u hladnim vremeniskim uslovima... Prvi put u istoriji, Super Bol će se igrati na stadionu na kojem igraju dva tima, Njujork Džajantsi i Njujork Dzets" - najavljuje novitete u sezoni Miloš Šakan, komentator Arene sport.

Ovo je peta sezona kako Arena sport prenosi NFL, ali ove godine ekskluzivno. Do sada smo prenosili četiri Super Bola, koji su se redom igrali u Majamiju, Dalasu, Indijanapolisu i prošle godine u Nju Orleansu.

Bilo je dosta promjena u timovima pred početak sezone, od 32 ekipe, čak 9 je promijenilo trenera. Dve utakmice će se igrati na tlu Evrope. 29. septembra na Vembliju u Londonu igraju Minesota i Pitsburg, a 27. oktobra na istom stadionu sastaju se Džeksonvil i San Francisko.

Razlog više da se gledaoci Arene sport pridruže gledanju NFL-a je svakako to što ima igrača koji su porijeklom sa ovih prostora. Svakako najviše pažnje privlači Aleks Smit koji je prešao is San Franciska u Kanzas Siti, gde će biti startni kvoterbek u ekipi koja ce se boriti za plej-of.(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC