• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ODBOJKA (EP): "Rival nebitan, najbolje smo"

Kapiten odbojkašica Srbije Jelena Nikolić smatra da u četvrtfinalu Evropskog šampionata njen tim može da dobije i Italiju i Poljsku.

 ODBOJKA (EP): "Rival nebitan, najbolje smo" Izvor: MONDO

Odbojkašice Srbije odlično su odradile posao u prvom dijelu takmičenja na Evropskom prvenstvu.

Poslije osvajanja prvog mjesta u grupi D u njemačkom Šverinu, tim selektora Zorana Terzića preselio se u Cirih, gdje će igrati meč četvrtfinala.

"Ispunili ono što smo zacrtali, zbog čega smo došli i osvojili prvo mjesto u grupi, što nam je donijelo direktan plasman u četvrtfinale. Krećemo malo sporije uvijek, ali kao i na EP 2007. (osvojeno srebro) i 2011. (zlato) smo igrali kako je prvenstvo odmicalo sve bolje i bolje i nadam se da će tako biti i ovog puta"
, izjavila je Jelena Nikolić.

Srbija će u četvrtfinalu igrati protv boljeg tima iz duela Poljske i Italije, koji je na programu u utorak. iskusna reprezentativka Srbije ne mari ko će im se suprotstaviti sa druge strane mreže.

"Svejedno je ko je će nam biti rival u četvrtfinalu. Mi na svakog protivnika gledamo isto, sigurna sam da smo bolji tim od većine, ako ne i ne najbolji, ali najvažnije je da se mentalno pripremimo za taj duel", dodala je Nikolić.

Selektor Zoran Terzić zadovoljan je učinjenim u prvoj fazi šampionata.

"Možemo da budemo zadovoljni prvim mjestom u grupi koja je bila najteža na šampionatu. Poslije poraza od Bugarske, koji je došao kao iz 'zone sumraka', odigrali smo dvije korektne utakmice, dobili dva dobra protivnika i u dobrom raspoloženju i formi očekujemo najvažniju utakmicu na prvenstvu", rekao je Zoran Terzić.

Selektor Srbije naglasio je da je cijeli tim sada okrenut četvrtfinalnom duelu u kojem igra samo pobjeda.

"Do sada smo možda imali pravo na grešku, ali sada je sve drugačije jer nemamo prava na kiks. Ko god da nam bude rival, sigurno će biti jak, tako da je svejedno sa kojom selekcijom ćemo igrati u četvrtfinalu. Daleko od toga da će to biti laka utakmica, rival će sigurno imati svoje ambicije, i jedna i druga ekipa su veoma ozbiljne, ali ja vjerujem u naš tim, mislim da imamo i snage i pameti i sve što je neophodno da izborimo polufinale koje toliko želimo", dodao je kormilar srpskog tima.

Četvrtfinalni duel Srbije i bolje tima iz meča Poljska - Italija na programu je u srijedu od 20.30 časova.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC