• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak prikupio 2,5 miliona dolara za djecu

Najbolji teniser svijeta u Njujorku je priredio dobrotvornu večeru na kojoj je prikupljeno 2,5 miliona dolara.

 Novak prikupio 2,5 miliona dolara za djecu Izvor: MONDO

Fondacija Novak Đoković nastavila je sa humanitarnim radom kako bi uljepšala djetinjstvo mališanima u Srbiji i približilo ih ostvarenju njihovih snova.

U Njujorku je poslije nastupa na US Openu, Novak Đoković upriličio dobrotvornu večeru, na kojoj su brojni ugledni gosti iz SAD i cijelog svijeta učetvovali sa svojim donacijama.

Među njima su se našli Adriana Lima, Naomi Kembel, Kejt Hadson, Goldi Hon, Dona Karan, Tomi Hilfiger, Džimi Konors, Džon Mekinro, Rajan Lohte, Kamila Alveš i mnogi drugi, koji su se nadmetali na aukciji, ujedno i centralnom dijelu večere u svečanoj sali "Capitale".

Najviše pažnje privukla je ponuda Ane Vintur, glavne urednice magazina "Vog" - da lično stilizuje onog ko ponudi najviše novca, a da slavni svjetski modni fotograf Patrik Demaršije uradi njegove ili njene fotografije.

"Victoria Secret" je donirala ulaznice za čuveni Fashion Show, izuzetno posjećenu i popularnu reviju, dok su zvanice mogle da se nadmeću i za privatni teniski meč sa Novakom Đokovićem tokom Vimbldona naredne godine.

"Naš cilj je da mališanima pružimo podršku, ohrabrenje i neophodna sredstva kako bismo im omogućili da sanjaju. Trudimo se da im obezbijedimo uslove za što ljepše odrastanje, učenje i razvoj u stimulativnom, kreativnom i bezbjednom okruženju, kao i da im pomognemo da nauče da treba da poštuju druge, odnosno da brinu o prirodi i okolini. Važno je da znaju da su mnoge stvari moguće ako vredno rade", izjavio je Novak obraćajući se gostima, podsjetivši ih da su dosadašnja sredstva uložena na pravi način, u rekonstrukciju školskog dvorišta u "Anton Skali", primjeni obrazovnog programa "Školice života", u partnerstvo sa UNICEF kako bi se spriječilo smještanje djece u institucije, i u još mnogo toga.

Da ovaj događaj po mnogo čemu prevaziđe prethodne večere, u Njujorku i Londonu, pobrinuo se Milutin Getsbi, globalni direktor Fondacije "Novak Đoković", zadužen za organizaciju dobrotvornih večera, koji nije krio zadovoljstvo ostvarenim.(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC