• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tipsarević: Sve se glupo izdešavalo

Janko Tipsarević bio razočaran nakon poraza od Miloša Raonića u polufinalu Dejvis kupa Srbija - Kanada, ali se osjeća potpuno fit za naredne mečeve.

 Tipsarević: Sve se glupo izdešavalo  Izvor: MONDO

"Igrao sam loše, nisam koristio svoje šanse. Bio sam u mogućnosti da igram još sat ili dva, a vidio sam da je Miloš umoran i da je totalo pao. Međutim, on je servirao sjajno, a ja sam izgubio fokus. To me totalno nervira, jer se osjećam jako fit. Čak i u četvrtom setu se sve glupo izdešavalo. Jako sam razočaran, očekivao sam pobjedu. Znam da sam bio u prilici da povedemo 2:0, ali ako ništa drugo makar sam dao sve od sebe", rekao je Tipsarević i istakao da je potpuno spreman kako za eventualni dubl, tako i za nedjeljni singl meč.

"Moja agresivnost je bila ključna. Kada sam počeo bolje da serviram, tada sam i preuzeo kontrolu. Radio sam prave stvari tokom meča i nisam mislio na to što gubimo", rekao je Miloš Raonić, koji je tokom meča osjetio bol u desnom članku, ali kaže da nije ništa strašno.

Janko Tipsarević je pohvalio publiku i rekao da su bili glasni kao da ih je bilo više od 10 hiljada.

Iako je bio vrlo samokritičan, on je od selektora Bogdana Obradovića dobio pohvale za meč protiv 13. tenisera svijeta, koji je u petak uveče u Areni odservirao više od 30 asova.

"Janko je igrao protiv sjajnog tenisera i rekao sam mu da nema razloga da bilo šta očajava, jer je odigrao odličan tenis. U Dejvis kupu sve se mjeri, svaki segment. Svi ste vidjeli kako je Novak odigrao njihovog drugog igrača, a koliko je naš drugi igrač namučio njihovog prvog. To bi moglo da dođe do izražaja trećeg dana", izjavio je Obradović i ostao "zakopčan" na pitanje koga planira da izvede u subotu na megdan Danielu Nestoru i Vašeku Pospišilu.

"Za mene nema mnogo glavobolje što su mi tri igrača na raspolaganju, pored naravno Nenada Zimonjića. Ne bih od toga pravio nikakvu misteriju, mi svake večeri sjedimo i dogovaramo se. Imamo mnogo dobrih mozgova i sigurno ćemo donijeti dobru odluku".

Prema statusu ITF jasno je da je teniseru protiv koga se vodi postupak zabranjeno da se pojavljuje na takmičenjima pod okriljem ITF, ATP, WTA ili nacionalnih saveza, međutim srpski novinari su zamolili i Tipsarevića i Obradovića da prokomentarišu to što Viktor Troicki nije mogao ni da dođe u Arenu kao navijač.

"Lično mislim da je to potpuno glupo. Ne želim da provociram ITF time što ću reći 'pravda za Viktora'. Savjetovao sam i njega da ne provocira ITF, već da gleda da se ta njegova noćna mora što prije završi iako to nije zaslužio", rekao je Janko Tipsarević.

"Mislim da je ITF pretjerao sa kaznom, jer znamo da nije bio u pitanju nikakav doping. Mislim da ne bi trebalo da unište tako sjajnu karijeru. Nikakav prekršaj nije napravljen, a mi svi želimo samo da se bavimo sportom", nadovezao se Bogdan Obradović.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC