• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fotografisanje sa teniskim herojima

Na ulazu Kombank arene prije početka dubla, posjetioci Dejvis kupa, Srbija - Kanada, imali su priliku da se fotografišu sa srpskim teniserima.

 Fotografisanje sa teniskim herojima Izvor: MONDO

Zahvaljujući kompaniji Telekom Srbija prije početka dubl meča polufinala Dejvis kupa Srbija - Kanada posjetioci Kombank arene su u holu mogli da se fotografišu sa svojim teniskim herojima.

Na štandu Telekoma Srbija na sjevernom ulazu Kombank arene prije početka dubla Nenada Zimonjića i Ilije Bozoljca protiv Daniela Nestora i Vašeka Pospišila posjetioci ovog meča imali su priliku da se fotografišu sa Jankom Tipsarevićem, Dušanom Lajovićem, Filipom Krajinovićem i Nikolom Milojevićem.

Brojni mališani, ali i odrasli navijači, tiskali su se da bi dobili jedinstvenu priliku da se fotografišu sa srpskim teniserima. Mada su i prijatelji i rođaci mobilnim telefonima ili aparatima zabilježili ovaj trenutak, svako ko se fotografisao dobiće na e-mail specijalnu fotografiju sa četvoricom tenisera i to na teniskom terenu.

"Ja sam znala da je Janko genijalac, ali sada je to potvrdio", presrećna je bila Banjalučanka sa perikom u crveno-bijelo-plavoj boji.

Telekom Srbija će i u nedjelju prije početka teniskog programa na svom štandu, ispred ulaza 216, takođe upriličiti fotografisanje i to sa kapitenom nacionalnog tima Nenadom Zimonjićem.

(Aleksandra Petrovski - MONDO, foto: MONDO - Aleksandra Petrovski)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC