• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Obradović: Ovo su teške rane

Selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije Bogdan Obradović zadovoljan je izdanjem Nenada Zimonjića i Ilije Bozoljca uprkos porazu od kanadskog dubla.

 Obradović: Ovo su teške rane Izvor: MONDO

Nakon drugog dana polufinalnog Dejvis kup susreta Srbija - Kanada srpski tim gubi 1:2. Ipak, svi u timu su optimisti da će u nedjelju doći do preokreta.

Selektor Bogdan Obradović čestitao je srpskom dublu i istakao da su Daniel Nestor i Vašek Pospišil imali sreće.

"Ovo su teške rane kada imate ovakve šanse. Ipak, sutra uzdigunute glave izlazimo na teren. Ako išta može da bude dobro od ovog i Jankovog poraza, koji su praktično bili na jednu loptu, je što će u nedjelju Raonić i Pospišil biti izmoreni od četvoročasovnih mečeva", rekao je Obradović i istakao da je Nenadu Zimonjiću teško što stalno mijenja partnere i prilagođava se u zavisnosti od podloga.

"Borili smo se, imali smo šanse i oni i mi. Igrali smo u talasima, malo dobro, malo loše. Sva četvorica smo igrali agresivno, dobro smo servirali. Nenad i ja nismo uspijevali da povežemo nekoliko reterna zajedno i to je bilo odlučujuće", izjavio je Ilija Bozoljac.

Nenad Zimonjić bio je vidno loše raspoložen, a novinarska konstatacija da je srpski tim slavio u Americi, kada su bili rasterećeni, a poražen je u Beogradu od Francuske i Kanade ga je potpuno "dotukla" da je čak u jednom momentu rekao da bi razumio selektorovu odluku da u tim uvrsti četiri singl igrača.

"Očigledno je problem što nemamo uigranu kombinaciju. Ovo je moj jedini doprinos je ovom timu. Kada ja ne bih bio u timu onda bismo bili žestoki autsajderi, ovako imamo šansu ako napravimo kombinaciju. Ja sam lično izuzetno zadovoljan svojom igrom večeras, mada nisam došao sa visokim samopouzdanjem. Falila nam je timska igra, odnosno pokrivanje na terenu", rekao je bivši broj jedan u dublu, na šta je Obradović istakao da će Zimonjić igrati u reprezentaciji dokle god on bude želio.

Bogdan Obradović požalio se što tenis za razliku od fudbala nije na naslovnim stranama novina, a Nenad Zimonjić je održao bukvicu predstavnicima medija kakav bi uticaj trebalo da imaju na publiku i iskritikovao novinare zbog naslova da je "Janko pukao".

"Možda je na vama da im objasnite da je ovo svjetsko prvenstvo u tenisu? Rijetko imaju priliku da gledaju Novaka ili Janka u Beogradu. Grehota je da ne može da se napuni hala sa ovom sjajnom generacijom i popularnošću tenisa. Veliko razočarenje je da tako nešto vidimo. Svi koji su bili su fenomenalno navijali, dali su svoju podršku, ali mi je nevjerovatno da ih nije bilo više", rekao je ljutito Zimonjić i dodao: "Ako može podrška sa vaše strane: ukoliko sutra osvojimo dva poena imaćete priliku da gledate ponovo uživo naše igrače u finalu protiv Češke".

(A. Petrovski - MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC