• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sad kod Viktora na slavlje!

Svi teniseri Srbije i publika skandirali ime Viktora Trocikog, a Obradović rekao: "Sad idemo kod njega na slavlje, to niko ne može da mu zabrani".

 Sad kod Viktora na slavlje! Izvor: MONDO

Preokret Srbije posljednjeg dana polufinala Svjetske grupe Dejvis kupa protiv Kanade i veliko slavlje na šljaci beogradske Arene.

Novak Đoković je utro put za konačnu pobjedu, koju je donio Janko Tipsarević. Ali, nisu zaboravili onoga koji je prije tri godine donio Srbiji ključni poen za osvajanje prve "salatare", najvećeg uspjeha srpskog ekipnog tenisa do sada.

Riječ je o Viktoru Troickom koji prolazi kroz težak period u karijeri nakon odluke ITF da mu izrekne 18-mjesečnu suspenziju, jer je na jednom turniru, navodno, odbio da se podvrgne doping kontroli.

"Viktore, Viktore", odjekivalo je Arenom nakon što je Tipsarević osvojio ključni poen u trijumfu nad Vasekom Pospišilom.

A potom je selektor Bogdan Obradović za RTS govorio i o Troickom:

"Nadam se da će ovaj naš rezultat da doprinese tome da ITF promijeni odluku i da Viktora vrati u tim. Očekujemo ga u timu. Viktor je organizovao slavlje i rekao da to niko ne može da mu oduzme...".


Obradović se zahvalio publici na podršci, koja je donijela dodatnu energiju momcima koji, kako ističe, vole da igraju za svoju zemlju.

"Njihova ogromna želja da igraju za Srbiju. Primjer su svima. Nevjerovatno koliko vjeruju u ovaj tim i sa kakvom željom igraju za svoju zemlju".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC