• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tipsarević: A da skočimo sa Arene?

Ko nazdravlja iz naprstka, kome je uloga da dodaje vodu, ko je kapiten, a ko kratak i šta spremaju za finale saznali smo od tenisera Srbije...

 Tipsarević: A da skočimo sa Arene? Izvor: MONDO

"Moram ja da postavim jedno pitanje koje novinari neće: Novače, da li ćeš popiti čašu ili čašu i po na slavlju", započeo je Nenad Zimonjić zajedničku konferenciju za medije srpskog tima.

"Nazdravlja iz naprstka",
uključio se Ilija Bozoljac.

Dejvis kup tim Srbije u sastavu Novak Đoković, Janko Tipsarević, Nenad Zimonjić i Ilija Bozoljac očekivano je bio veseo nakon novog plasmana u finale Dejvis kupa.

Kada je Tipsarević osvojio posljednji poen istrčali su svi na teren, pozirali sa srpskom zastavom i dugo potpisivali autograme navijačima.

Leon Zimonjić na terenu

Sin Nenada Zimonjića, Leon je tokom vikenda mirno sjedio na klupi reprezentacije, a kada je meč protiv Kanade završen izašao je sa ocem na teren i odigrao partiju tenisa, kojoj se pridružio i Filip Krajinović.

Petogodišnji dječačić je dugo prebacivao lopticu preko mreže. "Srećom povukao je na majku. Lijevoruk je, možemo za dvije godine da ga očekujemo u reprezentaciji", našalio se selektor Bogdan Obradović i istakao da Nenad nije forsirao svog sina da se bavi tenisom.

Na razgovor sa predstavnicima medija došli su nakon što su im bubnjari odsvirali "Marš na Drinu".

"Lako je biti general u ovom timu. Kada imate ovakve igrače možete samo da im dodajete peškire i vodu", rekao je iskreno selektor Bogdan Obradović.

"Lako je kada Novak završi posao za pola sata, pa onda ne izgleda tako dramatično. Ne znam da li sam se uplašio kada sam servirao za meč, ali nekako sam požurio taj gem na 5:3. Šta sam tada prokomentarisao? Paaa... rekao sam onako novosadski lagano: ovo je strašno šta se dešava, nadam se da će uskoro prestati",
prokomentarisao je Tipsarević.

Novinari su pitali Novaka Đokovića zašto se nasmijao kada je Janko pokušao da izvede fotrhend iz skoka, na šta su teniseri uzvratili kontrapitanjem da li to predstavnici medija žele da zavade reprezentativce.

"Novak se nasmijao zato što on to izvodi zatvorenih očiju", odgovorio je Obradović.

"Pomislio sam: kako nemamo sreće što Janko nije viši. Kratak je. Nije pio vitamin C",
našalio se Đoković.

"Šta ću kad sam na Pavla", uzvratio je Janko.

Novak je po završetku meča publici u Areni rekao: "Fali nam još jedan momak - Viktor Troicki, ali on će biti tu u finalu. Vidjećete!", a zatim su svi počeli da skandiraju ime tenisera koji je u nemilosti ITF zbog neodazivanja na doping test. U opuštenoj atmosferi na konferenciji za medije reprezentativci su upitani da li će im Viktor organizovati slavlje.

"On je večeras kapiten tima",
još jednom je pokazao podršku svom drugu Novak Đoković.

"Putujemo svi rano ujutru, tako da neće biti slavlja",
dodao je Bozoljac.



Slavlju se svi nadaju 17. novembra, nakon što u Areni bude završeno finale Dejvis kupa protiv Češke. Posljednji susret ove dve reprezentacije obilježilo Radek Štepanek koji je tokom pozdravljanja pokazao srednji prst Janku Tipsareviću.

"Štepanek jeste ispao jako nekorektan. Poslije mi se izvinio, ali nismo baš neki prijatelji",
rekao je Tipsarević.

"Ali ne treba stvoriti utisak kod ljudi da dolaze da navijaju protiv Štepaneka",
odgovorio je Novak Đoković na pitanje da li će nesportsko ponašanje ovog tenisera biti motiv više za navijače da ispune Arenu do posljednjeg mjesta.

Nakon što su prije tri godine po osvajanju "salatare", na Tipsarevićev prijedlog, svi direktno na terenu ošišali na ćelavo, sada svi žele da čuju šta je novi plan. Spominjalo se spakanje padobranom, međutim odustali su od te ideje.

"Nemojte to, prošli put je bio maler", rekao je Bozoljac.

"A da skočimo sa Arene",
predložio je u šali Janko Tipsarević.

(Aleksandra Petrovski, MONDO, foto: AP Photo/Marko Drobnjakovic, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC