• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kad Novak Đoković piše naslov

Najbolji teniser svijeta na kratko se stavio u ulogu novinara, otkrio koje bi sebi pitanje postavio, a koja ga izluđuju.

 Kad Novak Đoković piše naslov Izvor: MONDO

Sastavni dio posla Novaka Đokovića su i konferencije za medije, a nakon polufinala Dejvis kupa Srbija – Kanada najbolji teniser svijeta je okupio domaće novinare i on je bio taj koji je propitivao.

Najprije se našalio i oponašao kako iz njegove perspektive izgledaju novinari kada postave pitanja. Uzeo je tefter i olovku i latio se posla. Predstavio se kao samostalan i samofinansirajući novinar.

"Novinarska je sloboda da postavljam pitanja i molim vas nemojte da me ometate jer ćete dobiti tužbu", rekao je Novak i krenuo sa pitanjima:

"Kako procjenjujete vaše opšte uslove za rad u Areni?"

Očajan nam je internet – u glas su povikali novinari.

"Ja sam izvukao iz konteksta to što ste vi rekli. Naslov: OČAJNO. Podnaslov: Naše drage kolege se žale na uslove iako je zemlja u iako je zemlja u ekonomskoj krizi". Aha, sad je frka malo?!", dodao je Đoković.

Na pitanje MONDA koje je najiritantnije pitanje koje mu postavljaju novinari rekao je da je to o njegovoj ženidbi, na šta mu je selektor Bogdan Obradović zapjevao "Reših da se ženim".

"Nemojte, molim vas, da me pitate kako si se osjećao danas na terenu", odgovorio nam je Novak kada smo ga pitali koju rečenicu najčešće čuje od sedme sile.

MONDO ga je pitao koje bi on pitanje postavio Novaku Đokoviću, na šta je najbolji teniser svijeta odgovorio:

"Pitanja bi humanitarnog tipa i ona koja mogu da izazovu odgovor koji je vezan za pozitivan razvoj ove zemlje. Recimo: da li ti novače misliš, da bi mi novinari trebalo više pažnje da posvećujemo pozitivnim i humanitarnim aktivnostima, više nego negativnim. Time bih otvorio diskusiju"

A šta bi Novak Đoković odgovorio na ovo pitanje, kao i kako je izgledalo druženje sa novinarima pogledajte u prilogu.

Novak se na kraju našalio da sada Bogdan Obradović i on mogu u svoje biografije da upišu da su bili i novinari, a potom su se svi vratili u svoje uloge.

Đoković je upitan da li smatra da do kraja sezone može da zadrži prvu poziciju na ATP listi.

"Očigledno je da je Rafael Nadal najbolji teniser imajući u vidu rezultate koje bilježi, osvojio je dva grend slema. To je činjenica, ali dok god ima šanse za mene da se borim za prvo mjesto na svijetu, nadam se da ću uspjeti da istrajem u toj borbi, ali na žalost ne zavisi sve od mene pošto ja dosta bodova branim, a on nema ništa da brani, tako da i od njegovih igara zavisi. Meni je najbitnije da ja podignem svoj nivo igre i samopouzdanja u velikim mečevima. Generalno dobro igram i dobro se osjećam na terenu. Imao sam malo psiholoških oscilacija kada sam igrao posljednjih nekoliko mečeva sa njim i sa Marejem. Na tome hoću da radim, prije svega da dovedem sebe do najsavršenijeg psihofizičkog i emotivnog stanja. Onda znam da će rezultati sami od sebe da dođu", rekao je prvi reket svijeta.(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC