• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ignjatović: Cilj na ZOI - plasman u top 30

Najbolja srpska skijašica poručila je da pripreme za Zimske olimpijske igre u Sočiju idu po planu.

 Ignjatović: Cilj na ZOI - plasman u top 30 Izvor: MONDO

Nevena Ignjatović je, uz bijatlonca Milanka Petrovića i takmičara u bobu Vuka Rađenovića, jedina srpska sportiskinja koja je izborila normu za Zimske olimpijske igre u Sočiju naredne godine.

Srpska skijašica ističe da se uveliko priprema za start nove sezone i očekuje da će u dobroj formi otići u Rusiju na ZOI.

"Radila sam na kondiciji na Kopaoniku i ovde, imam mali problem sa leđima, ali se nadam da me to neće ometati u toku sezone. Sve ide kako sam planirala, u novembru me očekuju prve trke, tako da imam još malo vremena da se sklope sve kockice i dobro krenem u sezonu", rekla je Nevena Ignjatovićeva.

Ona ističe da bi u Sočiju veliki uspjeh predstavljao plasman među najboljih 30 poslije prve vožnje i mogućnost da u drugoj trci popravi rezultat.

"Ako bih to uspjela poslije prve vožnje imala bih šansu da pokažem vrhunsku drugu vožnju po glatkoj stazi. To mi je cilj, da startujem među prvima u drugoj trci i da se popnem što više", naglasila je članica Radničkog iz Kragujevca.

Srpska skijašica još nije "osjetila" stazu u Sočiju, ali ističe da su joj drugarice iz ruskog tima prenijele da su tereni prilično zahtijevni.

"Ima dosta prevoja i vjerujem da će biti jako tvrdo, jer Rusi su poznati po tome da puno zalede stazu. To je dobro, svima će biti isti uslovi".

Ignjatovićevoj će Igre u Sočiju biti druge u karijeri, nakon Vankuvera, gdje je zauzela 32. mjesto u slalomu i 39. u veleslalomu.

"Pratiću sve naše sportiste kada budem imala vremena. Na prošlim ZOI gledela sam bob uživo, jedini problem može da bude transport, ali nadam se da će sve biti u redu. Naš tim je mali, ali vrhunski", zaključila je Ignjatovićeva.

Zimske olimpijske igre u Sočiju održaće se od 7. do 23. februara 2014. godine.(Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC