• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RUKOMET: Nokautirao gledaoca

Tokom utakmice Jugović - Napredak u Kaću, igrač gostiju Danilo Gojaković udario gledaoca, pa morao u policiju da da izjavu.

 RUKOMET: Nokautirao gledaoca Izvor: MONDO

Mnogo bure na utakmici Jugović - Napredak u Kaću, gdje je izbio obračun domaće publike i gostujućih igrača.

Dva minuta prije kraja meča, pri vođstvu Jugovića, dosuđen je faul za domaću ekipu, a pojedini navijači Jugovića su se poslužili odjećom ne bi li dokačili isključenog igrača Napretka.

U tom trenutku igrači Napretka su se zaletjeli prema ogradi, odnosno publici, a jedan od njih je udario gledaoca, koji prema pisanju novosadskog "Dnevnika", u osmoj deceniji života.

Igrač Napretka Danilo Gojaković je označen kao "bokser", dobio je crveni karton, a potom je morao u policiju da da izjavu.

Prema riječima prvog čovjeka sudijske organizacije Zorana Stanojevića, taj gledalac je identifikovan, a dao je izjavu da nije udaren, već odgurnut, kao i da je policija tražila izjave od igrača Napretka.

"Sada je na nadležnim organima da rade svoj posao. Ja ću da napišem prijavu, a na direktoru je da dalje odlučuje, kažnjava", rekao je Stanojević "Sportskom žurnalu".

Drugi rukometaš Napretka Dalibor Šukić je zadobio rasjekotinu po glavi, jer ga je neko od gledalaca sa tribina udario trenerkom po tom dijelu tijela.

"Apsurd je da je baš on poslije svih tih nemilih scena dobio dva minuta isključenja", kaže za "Sportski žurnal" trener Napretka Saša Perčević.

"Žurnal" je citirao Disciplinski pravilnik, koji predviđa i ovakve situacije. Gojakoviću prijeti kazna od tri meča neigranja ili novčano do 100.000 dinara (oko 1.000 evra).

Zanimljivo, u izvještaju TV Vojvodina sa utakmice nema ni riječi o incidentu.

(MONDO, Foto: YouTube/screenshot)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC