• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pretučeni rukometaš Zvezde: Napali bez riječi

Gordan Ćorović, kojeg su nepoznati napadači pretukli u Zemunu u nedjelju uveče, izjavio da su ga zaskočili sa leđa, ali da nema ozbiljnijih povreda.

 Pretučeni rukometaš Zvezde: Napali bez riječi Izvor: MONDO

Mladi rukometaš Crvene zvezde Gordan Ćorović pretučen je u blizini hale Pinki. Njega su na autobuskoj stanici sa leđa napala trojica nepoznatih momaka.

Tek dan kasnije otišao je kod ljekara na pregled. Trener Zvezde Nenad Peruničić insistirao je da ode u Urgentni centar, jer je imao masnice.

"Bio sam u Urgentnom centru, odradili su mi rendgen glave i sve je u redu. Imam samo ogrebotine po licu i masnice", izjavio je za "Sport" Ćorović.

On je detaljno opisao kako se dogodio napad.

"Stajao sam sam na autobuskoj stanici i čekao prevoz. Bilo je između 22 i 22.30 časova i razgovarao sam telefonom sa drugaricom, kada me je odjednom neko udario sa leđa. Okrenuo sam se i vidio klinca... Istog trenutka pojavila su se još dvojica, viših momaka. Ništa nisu pričali. Samo je krenula tuča", ispričao je mladi rukometaš.

On je rekao da je bio potpuno zatečen.

"Istina je da sam visok dva metra, ali sam se pogubio, u trenutku nisam znao šta se desilo. Sa jednim bih se izborio, ali bila su trojica... Pao sam, udario glavom, a kada sam se pridigao njih nije bilo. Otišli su. Kao da se ništa nije desilo. Na stanici nije bilo nikoga, pa sam poslije toga ušao u autobus", rekao je Ćorović i dodao da nema govora da su ga napali navijači, već "neki klinci".

On je dodao da ne želi da se više o tome priča i piše.

"Sportista sam i volio bih da se o meni piše kada to zaslužim na terenu. Najvažnije je da sam dobro", dodao je mladi rukometaš iz Berana i naglasio da će se vrlo brzo vratiti treninzima, nakon što mu je trener Peruničić dao nekoliko slobodnih dana.

(MONDO, foto: ilustracija Guliver/Getty Images/Thinkstock)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC