• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đoković pamti Rodikove riječi

U knjizi "Serviraj za pobedu", Đoković je otkrio da je dobro zapamtio period kada je imao problem sa disanjem, alergijama, sli i komentare kolega.

 Đoković pamti Rodikove riječi Izvor: MONDO

Izjava bivšeg američkog tenisera Endija Rodika o sukobu sa Novakom Đokovićem, izazvala je veliku pažnju javnosti.

Amerikanac je u razgovoru za "FOX sports" otkrio da se umalo fizički obračunao sa najboljim igračem na svijetu. "Satjerao sam ga uz ormar", rekao je on.

Dan poslije, u petak, u Srbiji se u prodaji našla knjiga Novaka Đokovića "Serviraj za pobedu", u kojoj srpski teniser otkriva da se sjeća komentara Endija Rodika na njegov račun.

"U januaru 2008. godine, osvojio sam svoj prvi grend slem turnir i to je bio veliki pomak. Ali, godinu dana kasnije, protiv Endija Rodika, ponovo sam morao da predam meč. Branim titulu, a predajem meč?! Šta je to sa mnom?"

"Grčevi, ptičji grip, antraks, SARS, kašalj i prehlada", kazao je Rodik za mene, podsmijavajući se što se tako često razboljevam. Čak i Federer, inače džentlmen koji rijetko komentariše, omalovažio me je u razgovoru s novinarima: 'Mislim da je on sprdnja, znate, s tim njegovim povredama'", pamti Đoković.

Novak u knjizi otkriva kako je adekvatnom ishranom savladao sve zdravstvene probleme i konkretnim savjetima upućuje čitaoce kako da učine isto.

Knjiga "Serviraj za pobedu" objavljena je u Srbiji u saradnji sa Izdavačkom kućom "Laguna" i "Večernjim novostima" i košta 399 dinara.

(MONDO, Foto: Beta/Branislav Božić )

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC