• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mario Blažević: Najljepše u Borcu m:tel

Golman banjalučkog Borca m:tel Mario Blažević vratio se u svoj matični klub i poručio da je kod kuće najljepše.

 Mario Blažević: Najljepše u Borcu m:tel  Izvor: MONDO

Prvu pobjedu ove sezone rukometaši Borca m:tel ostvarili su u petom kolu SEHA Gasprom Južni tok lige na gostovanju protiv Partizana u Beogradu (22:20), a jedan od najzaslužnijih za trijumf bio je povratnik među crveno-plave, iskusni čuvar mreže Mario Blažević.

"Mnogo stvari je trebalo da se poklopi pa da zabilježimo prvu pobjedu, tako da se ne bih složio da sam najzaslužniji za trijumf. Svi zaslužuju pohvale, a naročito Branislav Obradović i Mirko Mikić, koji su se poslije povrede vratili u ekipu", izjavio je Blažević za "Glas Srpske".

Odlični čuvar mreže proveo je prošlu sezonu u Njemačkoj.

"Nastupao sam do februara za njemačkog trećeligaša TG Minden. Vjerovatno bih se tamo još zadržao, ali mi je istekla radna viza, tako da sam morao doći kući. Pregovori sa čelnicima Borca m:tel trajali su dugo i na kraju sam pristao da stanem među stative matičnog kluba. Kod kuće je najljepše, a želim i da svojim iskustvom pomognem ovoj mladoj ekipi".

Prva pobjeda u sezoni unijela je vedru atmosferu u crveno-plave redove, ali vremena za predah nema. Već u četvrtak od 18 časova u okviru sedmog kola regionalnog takmičenja Banjalučani gostuju kod Tatran Prešova u Slovačkoj, a onda će za vikend odigrati dvomeč drugog kola EHF kupa protiv ekipe Sporta Hlohovec.

"Protiv Tatrana smo totalni autsajderi, ali želimo da pružimo što jači otpor favoritu, ali i da se i dodatno uigramo za susret protiv Sporta Hlohoveca. Oni su za nas totalna nepoznanica, ali vjerujem da ćemo do prve utakmice, koja se igra u subotu, saznati nešto više. Vjerujem da uz maksimalan angažman u ovom dvomeču možemo obezbijediti pozitivan rezultat, odnosno prolaz u narednu rundu takmičenja".

Mario Blažević iza sebe ima nepunih šest godina provedenih u inostranstvu. Jednu sezonu branio je gol beogradskog Partizana, tri portugalske Madeire, a jednu skopskog Vardara. Nešto manje od godinu proveo je u njemačkom TG Mindenu.

(MONDO, foto: MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC