• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SEHA: Još jedan (očekivan) poraz Borca m:tel

Banjalučki rukometaši u 7. kolu doživjeli još jedan ubjedljiv poraz u Gasprom Južni tok ligi. Bolji od Borca m:tel Tatran iz Prešova 41:21 (18:9).

 SEHA: Još jedan (očekivan) poraz Borca m:tel Izvor: MONDO

Banjalučani nisu uspjeli da pruže ozbiljniji otpor znatno iskusnijoj i kvalitetnijoj ekipi iz Slovačke. Rukometaši aktuelnog bh. šampiona dobro su se držali do sredine prvog poluvremena, kada su domaći napravili seriju 5:0 i stigli do ozbiljne prednosti 12:4. Razlika u korist Tatrana sve više je rasla, da bi na pauzi iznosila plus devet - 18:9.

U nastavku meča oba trenera šansu su pružili mlađim igračima, što su domaći igrači znali da iskoriste i na kraju dođu do ubjedljivog trijumfa 41:21.

"Tatran Prešov je bio bolji danas. Od kako smo pobijedili Partizan u prošloj utakmici osjećali smo se dobro. Nismo htjeli da se izlažemo pretjeranom naporu i odlučili smo da sačuvamo snagu za dvomeč u sljedećem kolu EHF kupa. Dali smo šansu mlađim igračima. Gol razlika je veoma velika. Bila je ovo dobra lekcija za naše mlade igrače. Čestitke Tatranu, bila je ovo fina i fer utakmica. Pokušali smo da napravimo neke izmjene u drugom poluvremenu, ali Tatran je previše iskusan da bi pravio ikakve greške i jednostavno nismo mogli da smanjimo gol razliku", izjavio je trener Banjalučana Bojan Crnomarković za klupski sajt.

Stefan Janković i Branislav Obradović predvodili su Banjalučane sa po četiri pogotka, dok se u pobjedničkoj ekipi istakao Crnogorac Žarko Pejović, strijelac sedam golova.

Rukometaši Borca m:tel neće se vraćati iz Slovačke, već će produžiti do Hlohoveca, gdje će odigrati dvomeč sa Sportom u okviru drugog kola Kupa EHF. Klubovi su se dogovorili da oba meča budu odigrana u Slovačkoj, kako bi se smanjili troškovi. Prvi meč na programu je u subotu od 18 časova, a drugi dan kasnije u istom terminu.

EHF: Ništa od Lige šampiona
Iz sjedišta Evropske rukometne federacije (EHF) saopštili su da šampion SEHA - Gasprom Južni tok lige neće učestvovati u Ligi šampiona. Odluka EHF-a na jučerašnjem sastanku u Zagrebu prihvaćena je sa nevjericom u svim klubovima SEHA lige.

(MONDO, foto: SEHA)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC