• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Predstavljen kalendar Borca m:tel

U banjalučkom Gradskom pozorištu "Jazavac" u subotu uveče održana je svečana promocija kalendara Rukometnog kluba Borac m:tel za 2014. godinu.

 Predstavljen kalendar Borca m:tel  Izvor: MONDO

Promociji kalendara u prepunoj sali prisustvovao je kompletan tim Borca za tekuću sezonu na čelu sa stručnim štabom, predsjednik kluba Željko Vasilić, direktor Nebojša Golić i veliki broj nekadašnjih Borčevih igrača i simpatizera ovog kluba, prenosi sajt "Borac-sport".

Prije promocije kalendara glumci Gradskog pozorišta Jazavac Ljubiša Savanović, Boris Šavija i Branko Janković odigrali su predstavu ART u režiji Slobodana Perišića.

Jedan od najzaslužnijih što je Borčev kalendar ugledao svjetlo dana jeste bivši pivot Borca Vladimir Branković, koji je istakao kako stvaranje kalendara nije bio nimalo lak posao.

"Ideja o pravljenju kalendara došla je potpuno spontano, smatrali smo da će posao biti lak, ali smo se prevarili. Većinu fotografija koje imate priliku da vidite na kalendaru fotografisali su Miladin Mihajlović i Dušan Babić. Klupski kalendar samo je jedan u nizu projekata koje pokrećemo kako bi se Borac ponovo vratio na stare staze slave. Cijena kalendara je 10 konvertibilnih maraka i to je cijena kojom možemo da pomognemo našem klubu"
, rekao je Branković.

Predsjednik Borca Željko Vasilić nije krio zadovoljstvo izgledom kalendara koji je, prema njegovim riječima, spoj istorije i sadašnjosti.

"Prvenstveno mi se dopala ideja, a sada mi se sviđa i sami dizajn kalendara jer predstavlja kombinaciju starih fotografija, trofejnih generacija i rukometaša koji trenutno nose Borčev dres. Činimo veliki napor da klub vratimo na mjesto koje mu pripada, a izrada kvalitetnog klupskog kalendara samo je jedna stavka na tom putu", istakao je Vasilić.



Kalendar može da se kupi u prostorijama kluba u Gospodskoj ulici, ali i u knjižarama "KECKOM" i "STYLOS". Inače, maskota kluba, "lešinar", dobila svoje ime - BORKO.
(MONDO, foto: Borac-sport)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC