• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srpkinjama trofej i vjetar u leđa pred SP

Rukometašice Srbije osvojile su turnir u Vrnjačkoj Banji i tako napravile odličnu uvertiru za Svjetski šampionat koji startuje u petak.

 Srpkinjama trofej i vjetar u leđa pred SP Izvor: MONDO

Izabranice selektora Saše Boškovića osvojile su "Trofej Srbija", pošto su u finalu pobijedile Makedoniju sa 37:17 (19:10).

Srbiji je to bila posljednja provjera pred Svjetsko prvenstvo, koje startuje u subotu upravo u toj zemlji.

Saša Bošković šansu je ukazao svim igračicama osim povrijeđene Jelene Erić. Ona je protiv Hrvatske zadobila udarac u koljeno, ali prema ocjeni ljekara povreda nije teže prirode i uskoro bi trebalo da se priključi timu.

"Poslije slabog prvog poluvremena protiv Hrvatske, zadovoljan sam igrom u mečevima sa Angolom i Makedonijom. Imamo još 10 dana do duela sa Brazilom i Danskom, ali sigurno i da neće biti lako na otvaranju takmičenja sa Japanom, a ni poslije toga sa Alžirom. Vidio sam gdje bi trebalo da poboljšamo neke stvari i znam šta moramo da radimo u Nišu", rekao je selektor Srbije Saša Bošković.

Prije finalnog duela Angola je iznenadila Hrvatsku (29:26), ali su uspekos tome Hrvatice osvojile drugo mjesto na turniru. Treće mesto je pripalo Angoli, a četvrto selekciji Makedonije.

SRBIJA: Krpež 2, Popović 3, Trifunović 2 (1), Lekić 2, Živković 4, Damnjanović 6 (3), Erić, Risović (4 odbrane), Rajović 1, Pop-Lazić 1, Ognjenović 2, Filipović 2, Tomašević (6 odbrana), Kačarević (3 odbrane), Nišavić 3, Milošević 2 , Stoiljković 2, Liščević, Cvijić 2, Lojpur 1, Dmitrović 2.

(MONDO, foto: RSS)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC