• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FED KUP: Srpkinje gostuju u Montrealu

Najbolje teniserke Srbije prvi meč Fed kupa u Svjetskoj grupi II odigraće protiv Kanade u februaru.

 FED KUP: Srpkinje gostuju u Montrealu Izvor: MONDO

Srpski Fed kup tim, nakon dvije godine provedene u Svjetskoj grupi I, u 2014. godini preseliće se u niži rang takmičenja.

Izabranice selektora Dejana Vraneša u prvom kolu gostovaće timu Kanade. Taj duel igraće se 8. i 9. februara 2014. godine u sportskom komleksu Klod Robiljar u Montrealu, na tvrdoj podlozi.

Srbija i Kanada igrale su u Fed kup takmičenju prije dvije godine u Novom Sadu. U prvom kolu Svjetske grupe II Srbija je slavila sa 3:2, a heroj meča bila je Bojana Jovanovski koja je osim dvije pobjede u singlu, ostvarila trijumf i u dublu sa Aleksandrom Krunić. Nakon toga Srpkinje su izborile plasman u plej-of za Svjetsku grupu I.

I na duelu u Montrealu u februaru pobjednik će se boriti za ulazak u Svjetsku grupu I 2015. godine, dok će poraženi tim takmičiti za opstanak u Svjetskoj grupi II.

Srbija je ove godine u meču plej-ofa za opstanak u najelitnijoj grupi Fed kupa izgubila od Njemačke (2:3), dok je Kanada poslije dobrih partija u američkoj zoni pobijedila Ukrajinu sa 3:2 u meču za ulazak u Svjetsku grupu II.

Dejan Vraneš sigurno neće moći da računa na Jelenu Janković, koja se oprostila od nacionalnog tima još u finalu u Pragu 2012. godine, dok je učešće Ane Ivanović neizvjesno i igračica je saopštila da će o tome razmišljati nakon starta nove sezone.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC