• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RUKOMET: Medalja se kuje od Japana

Srpske rukometašice imaju za cilj da na Svjetskom prvenstvu u Srbiji naprave korak više u odnosu na EP, kada su u Areni zauzele četvrto mjesto.

 RUKOMET: Medalja se kuje od Japana Izvor: MONDO

Svjetsko prvenstvo u rukometu za žene počinje u petak, utakmicom Srbija - Japan, koja se od 18 sati igra u hali "Čair" u Nišu.

Cilj srpskih rukometašica je da se planetarnom šampionatu okite medaljom. Saša Bošković, selektor rukometne reprezentacije Srbije, veliki je optimista pred početak takmičenja.

"U reprezentaciji je dobra atmosfera, radimo, treniramo i pripremamo se za Svjetsko prvenstvo. Djevojke su izvanredne, jako sam zadovoljan kako su se pokazale na turniru i pripremama. Prvu utakmicu igramo sa Japanom, to je uvodni meč u ono šta nas očekuje, u svakoj utakmici daćemo sve od sebe. Imamo svoj cilj, i ništa ne smije da nas poremeti", rekao je strateg Srpkinja.

Sanja Damnjanović kaže da sa nestrpljenjem čeka početak turnira i uvodne mečeve.

"Još dva dana ostalo je do Svjetskog prvenstva, ovih 14 dana priprema brzo su proletjeli. Jedva čekam da počne prvenstvo, spremne smo za utakmice, treniramo, na turniru u Vrnjačkoj Banji imali smo tri bitne provjere. Uvježbavamo napad, 5:1 odbranu. Reprezentacija Japana je zaista brza, očekujem tešku utakmicu, ali isto tako nadam se da ćemo osvojiti dva boda. To je prva utakmica, bitno je kako počnemo, tako da ćemo se posvetiti svakoj utakmici i protivniku da odigramo što bolje".

MONDO će u četvrtak prije podne podijeliti šest ulaznica za premijerni meč reprezentacije Srbije na Svjetskom prvenstvu. Srpske rukometašice nalaze se u grupi B sa selekcijama Alžira, Japana, Kine, Danske i Brazila.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC