• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac m:tel: Nekse mora pasti!

Rukometaši banjalučkog Borca m:tel daće u nedjelju sve od sebe da iz šestog pokušaja po prvi put pobijede ekipu iz Našica u regionalnoj SEHA ligi.

 Borac m:tel: Nekse mora pasti! Izvor: MONDO

Hrvatski klub u regionalnom takmičenju, Nekse možda nije atraktivan rival na papiru kao CO Zagreb, ali se u dosadašnjih pet mečeva pokazao taličnim za rukometaše crveno-plavih.

Borac m:tel je samo jednom uspio da izvuče remi protiv ekipe iz Našica, što su u najavi utakmice 12. kola (nedjelja 18 časova) istakli pomoćni trener Banjalučana Bojan Crnomarković i rukometaš Nemanja Bezbradica.

"Najvažnije od svega je što ćemo utakmicu dočekati napokon u kompletnom sastavu. Svi igrači su spremni i to je za nas u ovom trenutku najvažnije", rekao je Crnomarković na konferenciji za štampu.

Prema njegovim riječima, ekipa iz Našica je vrlo neugodan rival, koji je pokriven na svim pozicijama.

"Igraju brz rukomet sa mnogo tempa i nama nikako ne odgovaraju jer igraju na mnogo datih golova. Ako želimo da se nadigravamo, moramo ih svesti na manje od 23-24 pogotka. Međutim, ukoliko se upustimo u trku nećemo imati šanse".



Crnomarković je potom otkrio recep za prvu pobjedu banjalučkog kluba protiv Našičana.

"Samo jaka odbrana sa mnogo prekršaja jer nam ne odgovara njihov stil igre sa mnogo trčanja i puno kontri... Mi s ovim fondom igrača to ne možemo da ispratimo. Naša jedina šansa da ih spustimo na malo golova. Moramo osujetiti njihovu brzu tranziciju iz odbrane kako bi spriječili lake pogotke. Na kraju, zdravi smo i vjerujem u naše momke da će uspjeti da ostvare trijumf".

I Nemanja Bezbradica je svjestan da Borac m:tel očekuje vrlo teška utakmica, ali je podvukao da je uvjeren da pobjeda neće izostati.

"Očekuje nas teška utakmica. Igrali smo mnogo puta protiv njih i nismo uspjeli da zabilježimo pobjedu što znači da nam neće biti lako ni ovog puta. Ali, vjerujem da ćemo ovog puta uspjeti da dostignemo cilj - a to je pobjeda. Ostaje nam da u nedjelju iziđemo na teren i pokažemo navijačima da smo pravi borci", rekao je on i pozvao navijače da ispune dvoranu Borik kao što je to bio slučaj u prethodnom dvoboju sa Zagrepčanima.



"Znači nam podrška, lakše nam je igrati kad je dvorana ispunjena i pozivam sve ljubitelje ovog sporta da dođu i pomognu nam da ostvarimo prvu pobjedu nad Nekseom", rekao je lijevi bek Borca m:tel.

"KUPI KALENDAR, PODRŽI BORAC"



U toku je kampanja "Kupi kalendar, podrži Borac" sa kalendarom za 2014. godinu koji košta 10 KM i to je jedna od stvari koje je novi menadžment kluba uradio kako bi barem malo podigao lošu finansijsku situaciju.

"Kalendar se može kupiti u knjižarama 'Kecman' i 'Stilos'. Takođe u okviru 'Zimzograda' koji počinje 15. decembra i trajaće do 15. januara, Borac m:tel će imati svoj štand sa suvenirima i pozivam sve Banjalučane da nas posjete i pomognu klubu da se vrati na stare staze uspjeha", izjavio je portparol Borca m:tel Vladan Ostojić.

Svi ljubitelji rukometa u Banjaluci znaju da su crveno-plavi dobili svoju maskotu Lešinara "Borka", a čovjek koji je ga "krstio" zove se Milorad Kecman. On je u od banjalučkog kluba dobio prigodan poklon i godišnju kartu za sve mečeve Borca m:tel.

(N.Š. /MONDO, foto: MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC