• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SP: Svi za jednu, jedna za sve

Srbija će u petak dobiti rivala u osmini finala Svjetskog prvenstva. Selektor Bošković ističe da je najbitnije da u ekipi vlada velika sloga.

 SP: Svi za jednu, jedna za sve Izvor: MONDO

Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Saša Bošković rekao je da u nacionalnom timu vlada odlična atmosfera što se najbolje vidjelo na terenu u pobedi protiv Danske.

"Bez obzira što smo izgubili od Brazila, sinoć smo uspjeli da pobijedimo Dansku i to je veliki pokazatelj koliko ova reprezentacija može. Ono što je bitno je da 16 devojaka, plus one tri koje su na tribinama, žive jedna za drugu. Bez obzira koliko ko igra, minut ili 40 minuta, svaka daje svoj doprinos. Neke sada, a neka će tek biti od koristi", rekao je Bošković Tanjugu.

U posljednjem kolu grupne faze srpske rukometašice sutra od 18 sati igraju protiv selekcije Kine, a sa koje pozicije će otići u osminu finala zavisiće i od ishoda meča Brazil - Danska.

"Sutra igramo jako bitnu utakmicu, bez obzira što svi misle da je nebitna. Spremamo se za osminu finala i svi mečevi do sada bili su u funkciji pripreme za taj meč. Želimo da protiv Kine odigrano odgovorno i u dobrom raspoloženju dočekamo nokaut fazu", dodao je Bošković.

On je pozvao Nišlije da se poslije takmičenja po grupama pridruže publici u Beogradu.

"Rukometni savez sprema iznanađenja za Nišlije, a ja bih volio da oni nama prirede iznenađenje i da kolona krene ka Beogradu. Nama je to potrebno, pozivam Nišlije da dođu u prestonicu, a mi ćemo se potruditi da im vratimo dobrim igrama", poručio je Bošković.

Lijevi bek reprezentacije Biljana Filipović propustila je priliku da u posljednjem napadu protiv Danske postigne gol i spriječi neizvjesnu završnicu.

"Moglo je i bolje, da sam postigla gol, vjerovatno bi onda imali manje stresa, ali bitno je da smo pobijedile Dansku. Okrećemo se novim izazovima, sutra nas čeka Kina, poslije ćemo vidjeti, ne razmišljamo kako će se u ostalim grupama odvijati situacija i koga ćemo dobiti u sljedećoj fazi", rekla je Filipovićeva.

Katarina Krpež istakla je da su se djevojke borile i pružile maksimum na terenu.

"Bilo je grešaka kao i u svakoj utakmici, ali trudimo se da to ispravimo. Svaka rukometašica se trudi da pruži maksimum i što bolje budemo igrale imaćemo i rezultat na terenu", rekla je Krpež.

(MONDO/Tanjug, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC