• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RUKOMET (SP): Ispale Crnogorke!

Aktuelne evropske prvakinje i olimpijske vicešampionke u osmini finala Svjetskog prvenstva izgubile od Danske - 22:21 (11:12).

 RUKOMET (SP): Ispale Crnogorke! Izvor: MONDO

Crnogorske rukometašice prethodnih godina su pokazale da spadaju u svjetski krem, ali na prvenstvima svijeta im nešto nedostaje da ponove rezultate sa EP i OI.

Katarina Bulatović i drugarice ni u Beogradu neće uraditi mnogo više nego 2011. u Brazilu, kada su završile na 10. poziciji, pošto ih je u osmini finala iznenadila selekcija Danske.

Dankinje su u grupi izgubile od Srbije i Brazila i djelovalo je da nisu u naročitoj formi, ali su prognoze pale u vodu na početku "nokaut" faze.

Crnogorke su se u posljednjih 20 minuta kretale između "minus dva" i neriješenog rezultata. U samom finišu su imale dvije prilike da izbore produžetke - u prvom napadu su izgubile loptu, dok je u drugom Bulatovićeva dala gol, ali tek pošto je vrijeme isteklo.

Tako je Beogradska arena postala mjesto velike radosti (zlato na EP) i velikog razočaranja za izabranice trenera Dragana Adžića.

Danska će se u četvrtfinalu sastati sa Njemačkom, koja je u Novom Sadu pobijedila Angolu 29:21 (13:10).

Drugi par formirale su Francuska, poslije rutinske pobjede nad Japanom (27:19) i Poljska, koja je napravila preokret u susretu sa Rumunijom - 31:29 (13:17).

SRBIJA U PONEDJELJAK UVEČE

Preostali mečevi osmine finala igraju se u ponedjeljak: Mađarska - Španija (17.30, Novi Sad), Brazil - Holandija (18.00, Beograd), Norveška - Češka (20.15, Novi Sad) i Srbija - Južna Koreja (20.45, Beograd).

(MONDO/Agencije, Foto: Beta/AP/Darko Vojinovic)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC