• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Ludilo, ludilo, ludilo!"

Srpkinje oduševljene plasmanom u četvrtfinale uz zvuk sirene. Andrea Lekić predlaže da ulaznice budu jeftinije. "Mi ćemo ih refundirati".

 "Ludilo, ludilo, ludilo!" Izvor: MONDO

Rukometašice Srbije ne samo da su po žrijebu izabrale najteži put do polufinala, već su i igrom odlučile da prvu prepreku ka tom cilju preskoče na najteži mogući način, golom za pobjedu u posljednjoj sekundi meča osmine finala protiv Koreje.

Skoro 12.000 navijača u Kombank areni je prilično opušteno posmatralo meč protiv Južne Koreje, prije svega zbog toga što su srpske djevojke igrale sjajno i čuvale ubjedljivu prednost.

Pad koncentracije i malo bolja i brža igra protivnika uslovili su dramatičan finiš, u kojem je Jelena Erić donijela Srbiji važnu pobjedu.

Srpski tim će u četvrtfinalu igrati protiv velikog favorita - Norveške.

"Ludilo, ludilo, ludilo...", ponavljala je Katarina Tomašević, golman srpske reprezentacije.

"Važno je da smo pobijedile, ali ovo što nam se dogodilo u finišu ne smije više nijednom na ovom prvenstvu. Naravno da nam Norveška ovo ne bi dozvolila", podvukla je jedna od junakinja trijumfa.

Andrea Lekić igrala je fantastično i pogađala kad je bilo najpotrebnije. Ukupno je postigla osam pogodaka, a poslije utakmice je bila prezadovoljna načinom na koji je publika "nosila" tim do uspjeha.

"Ja sam rođena Beograđanka i ovo je najbolje navijanje od kada igram u Areni", rekla je Lekićeva, pritom ne zaboravljajući činjenicu da je Srbija prošle godine u ovo vrijeme igrala i završnicu Evropskog prvenstva u najvećoj hali na Balkanu.

"Predlažem da ulaznice za Arenu budu 150 dinara, da bude još više publike, a razliku ćemo mi da refundiramo", poručila je Andrea.

Prema njenom mišljenju, srpski tim je i zaslužio najljepšu moguću pobjedu, golom u posljednjoj sekundi.

"Zaslužile smo gol u posljednjoj sekundi, fenomenalno smo igrale u većem dijelu meča protiv jake reprezentacije Koreje, a odbrana je bila za čistu desetku".

Dragana Cvijić imala je stopostotni učinak na "crti". Tri od tri!

"Izborili smo veliko četvrtfinale Svjetskog prvenstva. Presrećna sam, a da li je potrebno da vam naglasim da igramo protiv Norveške, aktuelnog olimpijskog i svjetskog prvaka, kao i vicešampiona Evrope. Veći motiv nam od toga ne treba".


Katarina Krpež, desno krilo, postigla je šest golova.

"Šok za sve nas. Odigrale smo koncentrisano, odlično u odbrani, ali smo imali i pad, koji nas, na sreću, nije skupo koštao", konstatovala je ona.

Heroina večeri Jelena Erić bila je očekivano oduševljena.

"Ljepše ništa nije moglo da mi se desi. Uspjele su da se vrate, ali srećom imamo tu stabilnost, želju i volju i zato smo pokazali zašto smo tu gdje jesmo. Vrijeme je da vratimo Norvežankama za poraz na Evropskom prvenstvu", rekla je ona.

Rukometašice Srbije boriće se u srijedu protiv Norvežanki za plasman u polufinale. Meč će biti odigran u Kombank areni u 20.15 časova.

(Vladimir Sukdolak, MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC