• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Matić proziva pred Evropsko

Selektor "orlova" Vladan Matić od četvrtka će u Beogradu raditi sa 17 rukometaša, što je samo dio kandidata za nastup na EP u Danskoj.

 Matić proziva pred Evropsko Izvor: MONDO

Na spisku za prvi dio priprema, koji će trajati od 26. do 30. decembra, nalaze se golmani Darko Stanić (Metalurg), Slaviša Đukanović (San Rafael), Miroslav Kocić (Vojvodina) i Strahinja Milić (Vardar).

Od igrača u polju, Matić očekuje da se pojave: krila Ivan Nikčević (Visla), Nemanja Ilić (Tuluz), Filip Marjanović (Metaloplastika), Strahinja Stanković (Vojvodina) i Darko Đukić (Železničar); pivotmeni Rastko Stojković (Crvena zvezda), Alem Toskić (Vardar) i Mijajlo Marsenić (Partizan); bekovi Momir Ilić (Vesprem), Miljan Pušica (Vojvodina), Petar Nenadić (Visla) Vojislav Brajović (Crvena zvezda) i Nemanja Zelenović (Celje).

Poslije kraće pauze, srpski rukometaši će se okupiti prvih dana 2014. godine i odmah odigrati dvije pripremne utakmice, sa Crnom Gorom i Makedonijom. Tada se očekuje priključivanje još nekolicine internacionalaca.

EP u Danskoj na programu je od 12. do 26. januara, a Srbija će u prvoj fazi igrati sa Francuskom, Poljskom i Rusijom. Na put se kreće 10. januara.

(MONDO, Foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC