• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RUKOMET: Problemi za Matića

Iskusni Nenad Vučković zbog povrede palca šuterske ruke neće biti u mogućnosti da pomogne Srbiji na Evropskom prvenstvu u Danskoj.

 RUKOMET: Problemi za Matića Izvor: MONDO

Vladan Matić još nije okupio "orlove", a već se susreo sa prvim problemima pred Evropsko prvenstvo u Danskoj, na kojem srpska rukometna reprezentacija brani srebrnu medalju osvojenu prije dvije godine u Beogradu.

Učešće na kontinentalnom šampionatu, prema pisanju specijalizovanog rukometnog sajta Balkan-handball.com, otkazao je iskusni reprezentativac 33-godišnji Nenad Vučković.

Jedan od stubova odbrane srpskog tima i kapiten njemačkog Melsungena doživio je neugodnu povredu palca šuterske ruke i neće biti u mogućnosti da odradi pripreme, a samim tim i da pomogne "orlovima" u Skandinaviji.

Vučković je bio član reprezentacije Srbije na svim velikim takmičenjima od Svjetskog prvenstva u Hrvatskoj 2009. godine.

Još od ranije je poznato da novi selektor vicešampiona Evrope neće moći da računa ni na Žarka Šešuma, koji se tek oporavio od teške povrede i nedavno se vratio na teren.

Prvenstvo u Danskoj počinje 12. januara, a Srbija će u prvoj fazi u Orhusu igrati protiv Poljske (13.01 - 18 sati), Rusije (15.01 - 20.15) i Francuske (17.01 - 20.15).

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC