• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OSRS dobio 60. člana - OK Kotor Varoš

Odbojkaški savez Republike Srpske brojniji je za jedan klub. OK Kotor Varoš, koji je osnovan prije 11 mjeseci, sada je i zvanično registrovan.

 OSRS dobio 60. člana - OK Kotor Varoš Izvor: MONDO

Tako su Kotorvarošani postali 60. klub u okviru OSRS, čime su stekli pravo da se takmiče u zvaničnim takmičenjima.



Svaki početak je težak, pa je tako Odbojkaškom klubu Kotor Varoš Odbojkaški savez RS uručio kompletnu garnituru dresova i lopte. Iz OSRS najavili su da ovo neće biti jedini vid podrške.

"Osim dresova, šortseva i lopti, mi sve novoformirane klubove oslobađamo svih finasijskih obaveza prema savezu u prvoj godini, a uprskos tome oni mogu ostvarivati sva prava koja proizilaze iz članstva u OSRS, što znači da se u skladu sa svojim kapacitetima mogu uključiti u odgovarajući sistem tamičenja".

"Posebno nam je zadovoljstvo da je formiran 60. odbojkaški klub u Srpskoj, da je trend formiranja novih klubova nastavljen, a sve nas raduje što se i u ovim teškim vremenima odbojkaška pordica širi", rekao je predsjednik Odbojkaškog saveza Republike Srpske Milutin Popović.



Trener Kotorvarošana Dragan Zeljković zahvalio se predsjedniku Popoviću na prijemu i doniranoj sportskoj opremi.

"Postojimo 11 mjeseci i već sada se možemo pohvaliti odličnim rezultatima na domaćim i međunarodnim turnirima. Trenutno brojimo 70 članova i od naredne sezone ćemo igrati prvenstvene utakmice u mlađim kategorijama, a to nam je i bio prevashodni cilj", naglasio je Zeljković.

U stručnom štabu OK Kotor Varoši radi i trener Almir Ibričić.

"Registracija kluba bila je preduslov da se takmičimo u šampionatu Republike Srpske. Uz svesrdnu pomoć matičnog saveza, zahvaljujući kojem smo dobili jedan set sportske opreme, okrećemo se narednoj takmičarskoj godini, u kojoj ćemo dobiti i određen dio sredstava iz opštinskog budžeta, što će nam omogućiti lakše funkcionisanje kluba", istakao je trener Kotorvarošana.

(MONDO, foto: MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC