• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Priznanja Brakočevićevoj i Atanasijeviću

Odbojkaški savez Srbije proglasio je reprezentativce Srbije Aleksandra Atanasijevića i Jovanu Brakočević za najbolje igrače u 2013. godini.

 Priznanja Brakočevićevoj i Atanasijeviću Izvor: MONDO

Jovana Brakočević je jedina odbojkašica u Evropi koja je osvajala titule najbolje igračice na prvenstvu Evrope u Evropskoj ligi i Ligi šampiona. Odbojkašica Vakifbanke je u 2013. osvojila bronzanu medalju u Gran Priju, a u istom takmičenju proglašena je za najboljeg korektora. Na EP je proglašena i za najboljeg smečera.

U Ligi šampiona je proglašena za najbolju igračicu finalnog turnira, a Evropska odbojkaška konfederacija proglasila je Brakočevićevu za najbolju odbojkašicu Lige šampiona. Dobila je priznanje i za najbolju igračicu Svjetskog klupskog prvenstva, na kome je osvojila zlatnu medalju.

Aleksandar Atanasijević je u godini na izmaku osvojio bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu i srebrnu medalju na Svjetskom šampionatu za igrače do 23 godine, gdje je bio kapiten. Atanasijević je proglašen za najboljeg poentera EP u Poljskoj i Danskoj i za najboljeg korektora na SP u Brazilu.

Trofeje za najbolje mlade igrače dobili su Tijana Bošković i Filip Stoilović, a OSS je prvi put nagradio i najbolje odbojkaše na pijesku - Milenu Matić i Marka Galeševa.

(MONDO, Foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC