• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šumaher kritično, bori se za život!

Sedmostruki šampion Formule 1 na skijanju nije zadobio samo lakše povrede glave kako je prvobitno objavljeno.

 Šumaher kritično, bori se za život! Izvor: MONDO

Francuska televizija BFM TV javila je večeras da je sedmostruki svjetski šampion u Formuli 1 Mihael Šumaher u kritičnom stanju te da ima krvarenje u mozgu.

Tu je informaciju dobila iz "medicinskih izvora" u Univerzitetskoj bolnici u Grenoblu, u koju su njemačkog vozača Formule 1 prebacili nakon nesreće na skijalištu u francuskim Alpama.

Nešto kasnije, bolnica u Grenoblu službeno je agenciji AFP potvrdila da je stanje Mihaela Šumahera kritično. Istovremeno se oglasio i njegov menadžment, koji je izvijestio da je automobilistička legenda u komi te da mu je potreban "hitan neurohirurški tretman", javlja Jutarnji.hr, a prenose Nezavisne novine.

Iako se u prvi mah pojavila informacija da je van životne opasnosti, njemački i francuski mediji pišu da je stanje Mihaela Šumahera kritično.

Prema pisanju ‘Lekipa’, koji je ozbiljan izvor i koji se poziva na AFP, Šumaher ima unutrašnje krvarenje na mozgu i stanje mu se pogoršalo.

Podsjetimo, sedmostruki prvak svijeta nastradao je u odmaralištu Meribel van skijaških staza, a prilikom pada glavom je udario u kamen i zadobio teže povrede.

"Šumaher je glavom udario u kamen, ali, na sreću, nosio je kacigu. Bio je pri svijesti prilikom transporta u bolnicu, ali prilično dekoncentrisan. Vjerujem, ipak, da povrede nisu toliko opasne", kazao je direktor poznatog skijališta Kristof Gernigon Lekont, a prenosi Rojters.

Četrdesetčetvorogodišnji Nijemac smješten je u bolnicu u Grenoblu, gdje je odmah stigao i hirurg Dofan Liber, veliki prijatelj legende Fornule 1.

Takođe, u Grenobl je odmah stigla i Šumaherova porodica, što je naznaka da povreda nije bezazlena.

Šumaher je u francuskim Alpama bio na odmoru. Ondje u vlasništvu ima planinsku kolibu.

Felipe Masa je putem Tvitera napisao: 'Molim se za tebe, brate moj!! Želim ti brz oporavak!! Bog te blagoslovio Mihaele'

(MONDO, foto: Guliver/Getty Images/Clive Mason)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC