• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Marković: Letonci su nezgodni…

…ali vjerujem u pobjedu, izjavio je selektor rukometaša Bosne i Hercegovine Dragan Marković uoči kvalifikacionog meča u Vitezu.

 Marković: Letonci su nezgodni… Izvor: MONDO

Muška rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine u četvrtak, 2. Januara dočekuje Letoniju u Vitezu u trećem susretu kvalifkacija za nastup na Svjetskom prvenstvu 2015. godine u Kataru.

Izabranici selektora Dragana Markovića sa dvije pobjede, nad Estonijom (29:26) i Portugalom (31:29), dijele prvo mjesto u grupi s Letonijom, koja je takođe zabilježila dvije pobjede.

Selektor Marković je istakao da njegova ekipa u nastavku kvalifikacija, u kojim će još odigrati četiri susreta, sama odlučuje o sebi u pokušaju da napravi istorijski korak, "ka nečemu što dosad nije uspjela".

"Naša grupa je izjednačena, u kojoj svako svakoga može da pobijedi. Iz utakmice u utakmicu moramo ići maksimalno ozbiljno, od prvog do zadnjeg trenutka. Upoznati smo s kvalitetima narednog protivnika, Letonija je nezgodan protivnik. Imaju dva vrhunska igrača na bekovskim pozicijama, koji su nosioci njihove igre, ali i mi imamo svoje adute i vjerujemo kako ćemo pred našim navijačima doći do jako bitne pobjede", izjavio je Marković, a prenijela Fena.

Uz ranije povrijeđene Marka Panića i Josipa Perića, Marković u predstojećim susretima neće moći da računa ni na Dejana Malinovića i Ivana Milasa.

"Međutim, na toj poziciji imamo Kostu Savića i još nekoliko odličnih dešnjaka koji mogu kvalitetno odigrati na tim pozicijama. Pokušaćemo da taj nedostatak riješimo i sa nekim taktičkim zamislima", rekao je Marković.

Utakmica BiH - Letonija igraće se u četvrtak, 2. januara, u Gradskoj sportskoj dvorani u Vitezu s početkom u 17 sati, a sudiće Slovaci Mihal Badura i Jaroslav Ondogrecula.

Nakon susreta u Vitezu najbolji rukometaši BiH će do kraja kvalifikacija odigrati još tri utakmice: revanš protiv Letonije (5. jaunara u Dobeleu), 8. januara dočekuju Estoniju, takođe u Vitezu, dok će posljednji susret igrati 12. januara protiv Portugala u Mafri.

(MONDO, foto: RS BiH)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC