• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Štrajk u RK Borac!

Igrači rukometnog kluba Borac m:tel stupili su u štrajk i neće trenirati dok im se ne isplate bar tri plate, objavila je ATV.

 Štrajk u RK Borac! Izvor: MONDO

Rukometaši banjalučkog Borca odlučili su da ne počnu sa pripremama za nastavak sezone 8. januara kako je planirano i zatražili isplatu bar dijela neisplaćenih plata.

U prosjeku igračima Borca duguje se po deset plata, a kapitenu Srđanu Trivundži klub duguje čak 17 plata.

Zbog toga su igrači odlučili da ne treniraju, pa čak i po cijenu da ne nastave učešće u regionalnoj SEHA ligi i da ne igraju završnicu prvenstva BiH, javila je ATV.

"Našem strpljenju je došao kraj i jednostavno ne vidimo više nikakav smisao da nastavimo dalje u ovom smjeru i da ovako radimo", rekao je za ATV golman Borca Mario Blažević.

Igrači ističu da nisu protiv nove uprave koja je naslijedila katastrofalno stanje u klubu i radila na vraćanju dugova, zbog čega se problem isplate njihovih plata zaobilazi.

"Oni daju sve od sebe da izvuku klub iz problema. Znamo i da su vratili veliki dio duga prema zvaničnim institucijama i upravo iz svih ovih razloga mi smo bili ovoliko strpljivi", rekao je Blažević.

Rukometaši Borca održavaju formu individualno kako bi se u slučaju razrješenja problema mogli vratiti u trenažni proces.

V.d. direktora Borca Nebojša Golić prije nekoliko dana izjavio je da je situacija u klubu katastrofalna i da je prvak BiH pred gašenjem te da ne vidi način da zadrži iskusne igrače Srđana Trivundžu, Branislava Obradovića i Marija Blaževića, ali ni mlade igrače Stefana Jankovia i Nemanju Bezbradicu koji su takođe pred odlaskom iz kluba.

(MONDO, Foto: rkborac.rs.ba)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC