• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dokićeva počinje sezonu u Brizbejnu

Jelena Dokić je sa uspjehom odradila posao na nacionalnom kvalifikacionom turniru i obezbijedila "vajld" kartu za predstojeći Australijan Open.

 Dokićeva počinje sezonu u Brizbejnu Izvor: MONDO

Srpska teniserka, koja ima australijski pasoš, potrudiće se da prvi Gren slem turnir sezone dočeka u što boljoj formi.

Ona će 2009. godinu započeti nastup na turniru u Brizbejnu, čiji je ukupni nagradni fond 220.000 dolara, a zatim će učestvovati na još jednom pripremnom takmičenju, prije nego što 19. januara startuje Australijan Openu.

Dokićeva, koji na WTA listi zauzima 178. mjesto će u Brizbejnu, od 4. januara, za koji je takođe dobila specijalnu pozivnicu organizatora, imati priliku da ukrsti rekete sa nekom od najboljih igračica svijeta, poput Ane Ivanović, Viktorije Azarenke, Marion Bartoli, Danijele Hantuhove i Ameli Morezmo, koje su ranije potvrdile učešće na tom turniru.

"Jelena je na kvalifikacionom turniru za učešće na Aus Openu potvrdila da želi da se vrati u društvo najboljih. Ona je uspjela da pobijedi, a njeni oštri i jaki udarci kao i konstantan napredak u igri i formi pokazali su da će u Brizbejnu biti respektabilan protivnik nosiocima", izjavio je Stiv Ejlis, direktor turnira u Brizbejnu.

Jeleni će to biti prvi nastup na nekom WTA turniru još od maja 2008. godine, kada je u Strazburu pretrpila poraz u prvom kolu.

Učešćem na dva turnira na početku nove sezone, Jelena Dokić bi start Australijan Opena mogla da dočeka kao igračica među 100 najboljih na svijetu.

Jelena Dokić je 2002. godine zauzimala četvrto mjesto na WTA listi, što je njen najbolji renking u karijeri, ali je ubrzo nakon toga napustila tenis, kome se vratila prošle sezone.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC