• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NFL: Elis kažnjen zbog grudvanja s publikom

Čelnici američke NFL lige kaznili su igrača Njujork Džetsa Šona Elisa sa deset hiljada dolara zbog "grudvanja" sa protivničkim navijačima.

 NFL: Elis kažnjen zbog grudvanja s publikom Izvor: MONDO

Navijači Sijetl Sihouksa su na nedjeljnoj utakmici sa Džetsima, koju su Sihouksi dobili sa 13:3, gađali snijegom Elisa dok je ulazio u tunel stadiona, a on im je uzvratio ogromnom grudvom.

"Šon Elis kažnjen je sa 10.000 dolara zbog bacanja snijega u pravcu navijača. Igrače prije svake sezone upozoravamo da je bilo kakav kontakt sa navijačima koji bi mogao izazvati probleme i povrede zabranjen. Navijači se ne smiju sukobljavati sa navijačima, sve probleme treba da rješava obezbjeđenje na stadionu", saopštili su čelnici NFL lige.

Elis je nakon utakmice izjavio da je gađao navijače iz zabave, te da mu namjera nije bila da im se sveti ili da povrijedi nekog.

"To je sve bila zabava. Izlazili smo s terena, svi su bacali grudve, igledalo je kao mali rat, to je bila čista zabava na putu do svlačionice", rekao je Elis.

Da je i publika ovo shvatila kao zabavu potvrđuje i to da je navijač koga je Elis gađao čak podigao grudvu snijega kao trofej hvaleći se ostalima na tribini, ali to nije uticalo na čelnike NFL lige kojima ovaj "incident" nije bio nimalo smiješan.

(MONDO, foto AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC