• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đoković se zahvalio šeicima

Novak Đoković dao je prednost turniru u Brizbejnu, iako je za veliki novac mogao da uživa, igrajući na novogodišnjoj egzibiciji u Abu Dabiju!

 Đoković se zahvalio šeicima Izvor: MONDO

Šestorica od deset najboljih tenisera svijeta dočekaće Novu godinu u Abu Dabiju, gdje će od 1. do 3. januara učestvovati na prestižnom egzibicionom turniru.

Ali ne i Novak Đoković!

Svjetski "broj tri" zahvalio se organizatorima na pozamašnom novčanom iznosu koji sljeduje za puko učešće na egzibiciji, odlučivši da se u potpunosti posveti turniru u Brizbejnu, gdje je imenovan za prvog nosioca.

U Abu Dabiju će nastupiti Nadal, Federer, Marej, Davidenko, Rodik i Blejk, dok će se u Brizbejnu za trofej, ali i ATP poene, boriti Đoković, Conga, Bagdatis, Gaske, Monfis...

Najbolji srpski teniser riješen je da već na startu sezone nadoknadi deset poena zaostatka za Rodžerom Federerom i probije se na drugo mjesto ATP liste. Naravno, glavni cilj je odbrana titule na Australijan openu (19. januar - 1. februar).

"Više se ne radi o dvojici tenisera koje treba da nadmašim. Sada nas ima šest-sedam, koji igramo veoma dobro i u svakom trenutku možemo da pobijedimo jedan drugog. I dalje sam uvjeren da imam kvalitet da postanem najbolji na svijetu, a vidjećemo da li ću u tome uspjeti 2009. ili neke od narednih godina", izjavio je Đoković.

Nagradni fond turnira "Vorld Tur 250" serije u Brizbejnu iznosi 484.750 dolara, dok će u Abu Dabiju svaki igrač biti kompenzovan pristojnom sumom, a pobjednik osvojiti dodatnih 250.000 dolara.

Novaku će u Australiji praviti društvo i brat Marko. Oni će u Brizbejnu nastupiti zajedno u konkurenciji parova.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC