• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Roleks samo za Anu

"To je jedna od najprestižnijih kompanija u svijetu i zaista je dobar osjećaj kada vam takav brend pokaže povjerenje i ponudi ugovor", rekla je Ana.

 Roleks samo za Anu Izvor: MONDO

Roleksov promo tim od ovog vikenda jači je za Anu Ivanović. Beograđanka je jedina teniserka, koja će reklamirati čuvenu švajcarsku marku satova.

Prije Ane, zaštitne "face" Roleksa postali su Rodžer Federer i Endi Rodik, a ova firma nije mogla da odoli Aninoj kombinaciji uspjeha i šarma, tako da je u Ženevi odlučeno i da jedna djevojka bude ambasador filantropskih i sportskih proizvoda firme.

Do saradnje između naše teniserke i Roleksa došlo je na kraju 2008. godine, ali je ideja vjerovatno rođena ranije. Naime, u Roleksu su "snimili" da je Ana tokom Rolan Garosa u maju mjesecu nosila njihov sat i to muški model, koji je dizajniran za čuvenog glumca Pola Njumena.

U Roleksu su bili iznenađeni kako jedan moćan muški sat može da stoji na djevojačkoj ruci, a kada je Ana ubrzo osvojila francuski Gren Slem i postala prva igračica svijeta, Švajcarci su se uplašili da bi sledeće godine mogla da se pojavi u Parizu sa nekom drugom markom sata na ruci.

Da se to ne bi dogodilo, ponudili su joj ugovor, a ona će u početku nositi nežniji model od Njumanovog, zlatni Ojster Perpetual Lejdi-Dejtdžast (Oyster Perpetual Lady-Datejust), koji će postati njen zaštitni znak.

Ana je poslije promocije priznala da je bila iznenađena kada je stigla ponuda od jedne tako poznate i cijenjene marke, kakva je Roleks.

"Veoma sam srećna što imam partnerstvo sa Roleksom. To je jedna od najprestižnijih kompanija u svijetu i zaista je dobar osjećaj kada vam takav brend pokaže povjerenje i ponudi ugovor. Uživaću da nosim Roleks satove na i van terena", rekla je nekada prva igračica na WTA listi.

Ljudi iz Roleksa otkrili su da ih je Ana prvi put zadivila januara ove godine, kada je u polufinalu Australijan Opena gubila od Danijele Hantukove sa 6:0 i 2:0, prije nego što je napravila jedan od najvećih preokreta u skorijoj istoriji tenisa i plasirala se u finale (0:6, 6:3, 6:4).

Roleks je zvanični mjerač vremena na Australijan Openu i Vimbldonu. Kakav bi to scenario bio, kada bi pored reklame na stadionu, imali i sat na ruci osvajačice ova dva Gren Slema...

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC