• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Conga prijeti Đokoviću, ali i ostalima

Francuski teniser Žo Vilfred Conga izjavio je da je spreman da pobijedi Novaka Đokovića na turniru u Brizbejnu sledeće nedelje.

 Conga prijeti Đokoviću, ali i ostalima Izvor: MONDO

Conga je u finalu Australijan Opena ove sezone poražen od Đokovića, ali je nakon toga dobio tri meča zaredom u 2008. godini. On je izjavio da je veoma teško podnio poraz u Melburnu, nakon čega je riješio da se revanšira srpskom teniseru, sa kamatom.

Nakon toga slavio je u finalu Bankoka, na turniru u Parizu, a zatim i na završnom Masters kupu u Kini.

Francuz tvrdi da će niz pobjeda produžiti i u 2009. godini.

"Ako moj servis bude radio kako treba, neće biti problema. Samo to je dovoljno. Obično vam je potrebno malo sreće da napravite brejk, ali onda je samo važno da dobro servirate, servirate i servirate", izjavio je Conga, koji će u Brizbejnu biti drugi nosilac na turniru, odmah iza Novaka Đokovića.

Conga je upravo učešćem u finalu Australijan Opena skrenuo pažnju javnosti, a najveće iznenađenje predstavljala je njegova požrtvovana i hrabra igra protiv favorita.

Francuz tvrdi da je i u 2009. spreman da napravi veliki uspjeh u Melburnu, ali da se neće zadovoljiti samo dolaskom u finale.

"Siguran sam da ću osvojiti Australijan Open, jer se odlično pripremam i u veoma dobroj sam formi", izjavio je 23-godišnji Conga.

Francuski teniser tvrdi da će se u novoj sezoni boriti i za prvo mjesto na ATP listi, ali da je svjestan da je konkurencija veoma jaka.

"Sigurno ću biti u trci za prvu poziciju na kraju godine i nadam se da ću uspjeti u tome. Ipak, svjestan sam da ima mnogo tenisera koji žele isto i očekujem rat na terenu", dodao je Conga.

Turnir u Brizbejnu počinje 4. januara.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC