• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Safini tuku na terenu i van njega

Rus Marat Safin zajedno sa sestrom Dinarom pobjedom nad Italijom 2:1 startao je na Hopman kupu na koji je stigao u modricama jer se tukao u Moskvi.

 Safini tuku na terenu i van njega Izvor: MONDO

Teniska reprezentacija Rusije koju čine Marat i Dinara Safin pobijedila je u Pertu Flaviju Penetu i Simonea Bolelija 2:1 u Grupi B Hopman Kupa.

Dinara Safina dovela je Rusiju u vodjstvo od 1:0 nakon pobjede nad Flavjom Penetom 7:5, 6:3, dok je Marat Safin duplirao vođstvo poslije pobjede nad Simoneom Bolelijem 7:6, 6:4.

Italijanski par smanjio je rezultat pobjedom u dublu 5:7, 6:4, 10:2.

Safin, koji je u singlu protiv Bolelija servirao 14 as udaraca, meč je odigrao sa vidljivim modricama i ogrebotinama po licu jer je prošle nedjelje učestvovao u tuči u Moskvi.

"Upao sam u nevolju u Moskvi, ali sada je sve u redu, preživjeću. Imao sam mali problem - nisam bio na pravom mjestu u pravo vrijeme. Pobijedio sam u tuči, dobro sam", rekao je bivši prvi igrač svijeta.

Prilikom dolaska u Pert Safin je obavio ljekarski pregled i zamolio je organizatore turnira da pomjere odigravanje meča za jedan dan.

"Nisam bio siguran zbog čega je Safin kasnio i zašto je tražio da odložimo meč, ali sada znam. Vidio sam ga u hodniku i nije izgledao dobro. Rekao je da mu trebaju dve stvari - ljekar i termin za trening. Obavio je pregled i otišao da trenira", rekao je direktor turnira Pol Meknami.

Prvog dana turnira u Grupi B reprezentacija Francuske koju predstavljaju Aliz Korne i Žil Simon pobedila je Tajvan (Su-Vej Hsi i Jen-Hsu Lu) 3:0. U drugom kolu Francuska će u utorak igrati protiv Italije, dok će Rusija u srijedu odmjeriti snage sa Tajvanom.

U Grupi A igraju branioci titule SAD (Džejms Blejk i Megan Šonesi), domaćin Australija (Lejton Hjuit i Kejsi Delakva), Njemačka (Nikolas Kifer i Sabine Lisicki) i Slovačka (Dominika Cibulkova i Dominik Hrbati). U ponedjeljak igraju Australija i Njemačka, kao i SAD i Slovačka.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC